• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Soru ListBox'ta T.C Kimlik Numarasına Maske Uygulama?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan s.savas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba arkadaşlar.
Ekli dosyada da görüleceği üzere access veritabanından userforma veri alıyorum.
Programa giriş yapan kullanıcının yetkisi "2" ise ListBox'ın 2. kolonunda gösterilen T.C Kimlik Numarası kolonunun baştan 3 karakter ve sondan 3 karakterini gösterip ortadaki karakterleri *** şeklinde göstermek istiyorum.
Kullanıcılar:
Süleyman Savaş-123456
free-free

Ekli dosyalar

Merhabalar Userform1 in üzerine yıldızla diye buton koydum. gerekli işlemi o fonksiyon yapıyor dosyanızı bozmamak için sizin kodlamanızın aralarına müdahale etmedim . kendimce bir yıldızlama yolu yaptım umarım işinize yarar :)

Ekli dosyalar

Merhabalar Userform1 in üzerine yıldızla diye buton koydum. gerekli işlemi o fonksiyon yapıyor dosyanızı bozmamak için sizin kodlamanızın aralarına müdahale etmedim . kendimce bir yıldızlama yolu yaptım umarım işinize yarar :)
Teşekkür ederim arkadaşım.
Aşağıdaki şekli ile sorun giderilmiştir.
Kod:
 rs.Open "select KIMLIK,ADI_SOYADI,mid(TC_KIMLIK,1,3)& '*****' & mid(TC_KIMLIK,9,11),IL,ILCE,SICIL,SINIF,UNVAN,GOREV,FIRMA,KURUM,BASKANLIK,BIRIM,HASTANE,KLINIK,ISTIHDAMI,YERLESKESI,KAT,ODA_NO,IS_TEL,FAKS,DAHILI,CEP,E_POSTA,DURUMU,ADRES,VERGI_D,VERGI_N,NOTU,DOGUM_YER,DOGUM_TAR,KAN_GRUBU,ISE_GIRIS_TAR,IS_CIKIS_TAR from [REHBER]", baglan, 1, 1

OO Bu Daha İyi :) Daha hızlı Çalışır :)

Geri