Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Listbox'ta klavyeden yön tuşlarını kullanabilir miyiz?
Merhaba arkadaşlar ekli dosyada sayfada listbox oluşturdum. Listbox üzerine tıkladıktan sonra klavyeden yukarı aşağı yaparak seçim yapmak istiyorum ama olmuyor. Herhangi bir ayarı var mıdır? Yardım edebilir misiniz?
Teşekkürler hamitcan Bey. Galiba ActiveX Form Denetiminden farklı çalışma mantığı var. Form denetiminde sağ klik yaparak veri aralığını ve bağlanacak hücreyi seçerek işlemi tamamlıyorum. ActiveX'te bunu nasıl yapacağız. Zannımca işin için makro kodu var?
Teşekkürler. Ama ActiveX'i denedim beceremedim. İpucu verebilir misiniz. Denetim formunda sağ klik yaparak hücre adresi ile veri aralığını seçtiğimde olay tamlanıyordu. ActiveX'de böyle bir şey yok. Nasıl yapmalıyım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.