• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listboxta aktarılan verilerde güncelleme ve arama sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan drkdrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 Turkce
Arkadaşlar selamlar

Ekteki dosyada vbkod kısmında userform2 de açıklamam mevcut yapmak istediklerim. DÖngüyle bilgi güncellemesi ve araması yapamıyorum aslında güncelleme yapıyorum fakat belirli hücreleri güncellete biliyorum benim isteğim ise aslında raf no olduğu satırdaki verileri güncellemek. konu ile ilgli yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. konu yanlış yerdeyse silinebilir. Arama yaptım fakat bulduklarım ihtiyacımı karşılamadığı için konu açtım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar dosyada güncelleme yaptım. Kayıt güncelleme butonunun kodunu eklemeyi unutmuşum ekledim gerekli açıklamalar mevcut dosyanın içinde yardım bekliyorum sizlerden. teşekkür ederim.

Kod:
Private Sub CommandButton5_Click()
Sheets("Btck").Select ' burada sayfa seçiliyor
Range("J4").Value = TextBox4.Text 'burada da hücre seçiliyor ve Textbox4 deki yazı o hücreye aktarılıyor
End Sub

arkadaş yukardaki kodla listboxtan A sütunndan bir veri seçtiğimde j4 hücresine veri yazıyor ama benim yapmak istediğim A sütunun veri seçtiğimde seçtiğim veriinin olduğu satırlara veri yazdırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Arkadaşlar çok acil ilk mesajda dosyayı ekledim yardımcı olabilecek var mı? sitedeki birçok veri güncelleme uyarlamaya çalıştım fakat her defasında hata aldım. Acil yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

Geri