• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listboxa yeni sütünları ekleyemiyorum

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba daha önce hazırlanmış olan bir stok takip praogramını kendi işimde kullanmak üzere değişiklikler yapaparak kendi işime uyarlamaya çalışmaktayım.Ancak vb da yeni öğrenmeye çalışıyorum ve bazı yerlerde takıldım ve siz ustaların yardımını rica ediyorum .Benim sorunum listbox1 de j-k-l-m sütünlarında yer alan biliglerin listboxt a bir türlü getiremem diğer j sütnuna kadar olan bilgiler listbox1 ve textboxta bilgilri geliyor ama bundan sonraki sütün bilgileri gelmiyor vba da listbox 1 kod j sütünü sarı yapıyor .Tam anlatamamış olablirim ama yardımcı olacağınızı düşünüyorum teşşekkürler.
Excell 2003 kullanıyorum

Örnek dosya olmadığı için sadece bir tahmin ;
Listboxun Proporties ekranındaki TextColumn rakamını kontrol edin, listboxa aldırmak istediğiniz kolon sayısından düşükse arttırmayı deneyin.

Kolay Gelsin

Merhaba daha önce hazırlanmış olan bir stok takip praogramını kendi işimde kullanmak üzere değişiklikler yapaparak kendi işime uyarlamaya çalışmaktayım.Ancak vb da yeni öğrenmeye çalışıyorum ve bazı yerlerde takıldım ve siz ustaların yardımını rica ediyorum .Benim sorunum listbox1 de j-k-l-m sütünlarında yer alan biliglerin listboxt a bir türlü getiremem diğer j sütnuna kadar olan bilgiler listbox1 ve textboxta bilgilri geliyor ama bundan sonraki sütün bilgileri gelmiyor vba da listbox 1 kod j sütünü sarı yapıyor .Tam anlatamamış olablirim ama yardımcı olacağınızı düşünüyorum teşşekkürler.
Excell 2003 kullanıyorum

hocam ben dosya eklemeya çalıştım fakat beceremedim vaktimde sınırlı olduğundan bıraktım şimdi tekrar denemye başladım inşallah size dosyayı gönderecem şimdi.Bir bakabilirseniz sevinirim ilginize teşşekkürler

Ekli dosyalar

hocam buda garanti olsun diye ama inşallah becerebilmişizdir

Ekli dosyalar

Geri