Merhaba;
Formdaki hocalarımızın yapmış olduğu örneklere bakarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Fakat ne kadar çok örnek incelersem okadar çok kafam karışıyor.
Siz hocalarımdan bir ricam var.
1.Eklemiş olduğum dosyaya listbox eklenebilir mi?
2.Formdan yapılan bilgi girişleri hem excel sayfasına hemde listbox sayfasına kayıt olabilir mi?
3.Raporlama yapmak istiyorum ama nasıl bir format ile yapılır tam olarak bilemedim.Rapor butonunun altına eklediğim combobox lardan seçerek yapmak sanki daha kolay gibi ama onuda beceremedim.Raporlamada aslında her sütünun raporunu almak istiyorum.
4.Yapılan toplam görüşme sayısının form üzerinde yazmasını istiyorum.
ve son olarakta ben bunu dershanemizin 5 şubesi için ayrı ayrı isimlendirip tek bir formdan raporlamak istiyorum.
bana bu konularda yardımcı olup yol gösterirseniz minnettar olurum.
Saygılarımla,
Formdaki hocalarımızın yapmış olduğu örneklere bakarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Fakat ne kadar çok örnek incelersem okadar çok kafam karışıyor.
Siz hocalarımdan bir ricam var.
1.Eklemiş olduğum dosyaya listbox eklenebilir mi?
2.Formdan yapılan bilgi girişleri hem excel sayfasına hemde listbox sayfasına kayıt olabilir mi?
3.Raporlama yapmak istiyorum ama nasıl bir format ile yapılır tam olarak bilemedim.Rapor butonunun altına eklediğim combobox lardan seçerek yapmak sanki daha kolay gibi ama onuda beceremedim.Raporlamada aslında her sütünun raporunu almak istiyorum.
4.Yapılan toplam görüşme sayısının form üzerinde yazmasını istiyorum.
ve son olarakta ben bunu dershanemizin 5 şubesi için ayrı ayrı isimlendirip tek bir formdan raporlamak istiyorum.
bana bu konularda yardımcı olup yol gösterirseniz minnettar olurum.
Saygılarımla,