• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listbox resim eklemek(ImageCombo ve ImageList)

Listbox ile değil ama imagecombo ve imagelist nesneleri ile yapılabilir. Ekli dosyayı inceleyin.

Not: imagecombo ve imagelist nesneleri Excel 2003 ten düşük versiyonlarda olmayabilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
hocam

hocam bende bu nesneler var ama anlamadığım imagecombo bu resimleri nereden alıyor aklım karıştı...?

Konu ekinin güncellenmesi lazım.

Güzel Bir uygulama
Excel 2003 ten düşük versiyonlarda olmayabilir.
Yükseğinde de çalışmadı..Office 2007 de çalışmadı.ComBobox'da seçilen images ilgiline aktarılmıyor..2007 için düzenlenebilirmi?
Saygılar

Güzel Bir uygulama

Yükseğinde de çalışmadı..Office 2007 de çalışmadı.ComBobox'da seçilen images ilgiline aktarılmıyor..2007 için düzenlenebilirmi?
Saygılar

Sn htsumer

2007 versiyonunda da denedim çalışıyor. Sizdeki versiyonda ilgili nesneler yüklü olmayabilir. VB editöründe missing ile başlayan bir referans sözkonusu ise bu nesneler yüklü değildir.

Dosya tekrar eklenmiştir.

Hocam, Allah senden bin kere hatta milyonlarca kere razı olsun. neredeyse 1 haftadır, imagecombobox ile ilgili çalışan kod ve örnek liste aramaktan canım çıkmıştı. Ne hikmetse resimler bir türlü çıkmıyordu. Bugün tam ümidi kesmişken senin örnek dosyanı buldum. Artık yapmak istediğim şeyi yapabiliyorum. ne kadar teşekkür etsem azdır sana.

Hocam, Allah senden bin kere hatta milyonlarca kere razı olsun. neredeyse 1 haftadır, imagecombobox ile ilgili çalışan kod ve örnek liste aramaktan canım çıkmıştı. Ne hikmetse resimler bir türlü çıkmıyordu. Bugün tam ümidi kesmişken senin örnek dosyanı buldum. Artık yapmak istediğim şeyi yapabiliyorum. ne kadar teşekkür etsem azdır sana.

Rica ederim. Dosyanın işinize yaradığına çok sevindim.

Geri