- Excel Vers. ve Dili
- excel 2007 Turkce
private sub ile yaptigim bir listbox ta secim yaptiktan sonra ok diyorum ve msgbox ile yapilan secimi gorebiliyorum. Bu secmis oldugum string bir access dosyasi ismi. Bu ismi kullanarak VBA ile access'e data save etmek istiyorum. Bu ismi listbox tan almak yerine manuel olarak enter edersem sistem calisiyor. Fakat benim amacim hazirlamakta oldugum VBA programinda bu ismi listbox'tan kullaniciya sectirmek ve yanlis isim yazilmasi ihtimalini yok etmek.
Yrdimlar icin simdiden cok tesekkurler
Note:Listbox'ta secim icin VBA'yi private sub ile hazirladim. Yani bu durumda benim sorum acikca private sub ile secilen bir ismi sub rutin'e aktarmak ve orada bir variable'a esitlemek seklinde ozetlenebilir. bundan sonrasi benim hazirladigim programda halihazirda calismakta.
Ilgilerinize simdiden cok tesekkurler
Yrdimlar icin simdiden cok tesekkurler
Note:Listbox'ta secim icin VBA'yi private sub ile hazirladim. Yani bu durumda benim sorum acikca private sub ile secilen bir ismi sub rutin'e aktarmak ve orada bir variable'a esitlemek seklinde ozetlenebilir. bundan sonrasi benim hazirladigim programda halihazirda calismakta.
Ilgilerinize simdiden cok tesekkurler