• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ListBox ile ilgili yardım

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 Türkçe
Selam arkadaşlar,

sizlerin katkılarıyla oluşturduğum Excel dosyam var. Bu dosyanın içeriği Tekstil firmasında kesilen siparişleri takip etmek. önceleri müşteri sayısı birdi takip edilebiliyordu sayı dukuza çıktı modeller çoğaldı kısacası takip için elimdeki dosya yetersiz kaldı. Ekte göreceğiniz şekilde dosyamı yapılandırmak istiyorum.Ben belli bir seviyeye sizlerin katkılarıyla getirdim ama bazı eksiklikleri gideremedim.
ListBox1'de Müşterile
ListBox2'de Modeller
ListBox3'de Modellerin kaç siparişte kesildiğini gösteren liste

ListBox2 sorunum sadece rakamlardan oluşan modelleri listenmiyor. Örnek verecek olursam BAUR ve VENCA müşterisine tıkladığımda modeller listenmiyor.
ListBox3 sorunum ise dört kolondan oluşan liste ilk kolonda sipariş numarası görünmesini istiyorum ama müştriler çıkıyor.

yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

myarr(j + 2, a) = k.Offset(0, j).Value

yukarıdaki ListBox2_Change içindeki kodu aşağıdakiyle değiştir

myarr(j + 2, a) = k.Offset(0, j - 1).Value

referanslar bölümünde missing ile başlayan referansları sil proğramın bazen bundan dolayı açılmıyor soruna bu yüzden belkide cevap alamıyorsun

halit3 sizden bir isteğim daha olacak ListBox3 4 kolondan beş kolana çıkartmak istiyorum. Ben değerleri artırarak yapmaya çalıştım ama satır nosunu yazıyor renk kolununuda ilave etmek istiyorum. renk adlarınında görünmesini istiyorum

ListBox3.ColumnCount = 4

yukarıdaki kodu aşağıdakiyle değiştir

ListBox3.ColumnCount = 5

teşekkür ederim sağol

Geri