Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu ile ilgili yardım rica ediyorum.
Bu yardım bir link olabilir, bir fikir olabilir, direk çözüm olabilir, soruyu şu şekilde sorsan cevap alabilirsin önerisi olabilir...
Sayın Ayhan, çok emek harcamışsınız çok teşekkür ederim. Arama kutuları tam istedim gibi çalışıyor. Ancak şöyle bir problem var arama yaptıktan sonra süzülen veriler içerisinden çift tıkladığım değil başka kayıt forma geliyor.
Sn. Ayhan,
Yukarıdaki örnekte sorunsuz çalışan kodlarınızı farklı formattaki başka bir Userformda kullanmak istedim. Ancak ListBox daki verileri userform üzerine almak isterken
TextBox1.Text = Cells(sat, "b")
satırında Run Time error type mismatch hatası veriyor. Bu tür uyuşmazlığı hatası neden kaynaklanır ? nasıl giderilir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Peki ekteki dosyanın listbox'ında arama yapabilir miyim? Listede yaklaşık 2000 tc kimlik var. üste bir textbox ile ona yazılan tckimliği ilk hanesini girer girmez arama yapmak mümkün mü?
Peki ekteki dosyanın listbox'ında arama yapabilir miyim? Listede yaklaşık 2000 tc kimlik var. üste bir textbox ile ona yazılan tckimliği ilk hanesini girer girmez arama yapmak mümkün mü?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.