Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.
Kodu "Private Sub lstStok_Click()" prosedürü içine yazmışsınız. Kodun çalışması için ListBox içindeki bir liste elemanına tıklamanız gerekir. Listbox boş olduğu için tıklasanız da çalışmaz.
Kodu "Private Sub UserForm_Initialize()" prosedürü içine yazarsanız form açıldığında otomatik çalışır.
Ancak "rs" değişkeni tanımlı olmadığı için hata verecektir. "rs" değişkeninin de tanımlamalısınız.
Muzaffer Bey Onu çözdüm başka bir yöntemle çok önemli çözemedim "frmStokCikis" formunda barkod yazdığım zaman stokkart tablosundan verileri çekiyor kaydet dediğimde stok çıkış tablosuna bir türlü atamadım bir sürü yöntem denedim. Lütfen biliyorsanız sadece buna yardım etseniz yeterli. Teşekkür ederim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.