• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

listbox döngü çakışması

Excel Vers. ve Dili
vba
Sayın uzman arkadaşlar

Ekte de göreceğiniz gibi hazırladığım userforma al kısma listbox eklemek istiyorum. Listbox verilerin ikinci sayfadan userformdaki combobox seçilen
sipariş nosuna göre gelsin istiyorum. Listenecek ne kadar kayıt varsa combodan seçilen sip no ya göre çalışsın.

ben çok uğraştım hazır kodlar buldum denedim olmadı. 3 gündür uğraşıyorum.
şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Dosyanızda
ilk sorun ; OEM yani kurum içi satın alınmış versiyon şifresi istemesi . Bunu başka dosyalarda benden istemiyor excel .
ikinci sorun ; gizli sayfaları var, bunları açmanız gerek. Tek tek engellerle uğraşmanın , isteğinizle uğraşana bir getirisi yok .

Umarım dediklerinizi doğru anlayıp düzeltebilmişdir.
Bilmediğim için tam anlamıyla inş. düzeltmişiimdir.
İlginize alakanıza çok teşekkür ederim.

ne olur kusura bakmayın.

şimdi ikinci sayada ki bilgileri combobox1 deki sip no suna göre tarartıp listboxa düksün istiyorum mümkünse.

çok saolun

Ekli dosyalar

Umarım dediklerinizi doğru anlayıp düzeltebilmişdir.

şimdi ikinci sayada ki bilgileri combobox1 deki sip no suna göre tarartıp listboxa düksün istiyorum mümkünse.

çok saolun

İlk sorun bende devam ediyor. Belki başka bir arkadaş karşılaşmaz ve yardımcı olur. Kurumsal ağ istiyor dosyanız, bir çeşit koruması devam ediyor. Bunu başka versiyon olarak yapsam da sanırım bu sefer ağınız yabancı madde olarak algılayıp bloke eder.

başka bir bilgisayardan office de açmaya ve orada farklı kaydetmeyi deneyip tekrar göndereceğim.
ilginiz için teşekkür ederim

Geri