• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

listbox da sütunların toplamları texbox da gösteremiyorum

ulutanas

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
arkadaşlar userform da listbox1 deki sutunların toplamını texbox da gösteremiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen. teşekkür ederim. iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
arkadaşlar userform da listbox1 deki sutunların toplamını texbox da gösteremiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen. teşekkür ederim. iyi çalışmalar.[/QUOTE

Dediğiniz gibi yapmaya çalıştım.Kodları listeye aktar butonuna yazdım biraz da açıklama yaptım.Dosyanız ekde.Siz gerisini halledersiniz.Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

hocam elinize sağlık teşekkür ederim tutarlar bölümü için ayarlamayı yapabiliyorum ama iskonto turaları, kdv tutarları ve genel toplamlar bölümünü bir türlü ayarlıyamıyorum hep yanlış sonuçlar veriyor size zahmet bir kontrol edebilirmisiniz. teşekkür ederim ilginiz için.

sayın ulutanas ben ofis 2000 kullanıyorum dosyan açılmıyor

ListBox1.ColumnCount = 16
ListBox1.ColumnWidths = "1,1,1,1,1,50,50;50;50;40;50;50;50;45;45;50"

listbox nesnesinde ColumnCount sutun sayısı 10 dan fazla olamaz biliyorum bu olayı siz nasıl yapıyorsunuz öğrenmek istiyorum

bu olay RowSource ile oluyor diğer türlü olmadığını zannediyorum teşekkür ederim
iyi akşamlar

kardeş ilgilendiğin için teşekkür ederim ama benimde bu konuyla ilgili hiç bilgim yok arkadaşların yardımıyla yaptım ama nasıl yapıldığını tam bilmiyorum. aslında önemli güzel bir konu bilen birisi çıkarsa senide bilgilendiririm. iyi geceler...

arkadalar konuyla ilgili, bilgisi olan bir arkadaş varsa yardımcı olun lütfen

arkadaşlar bu konu hakkında kimsenin bilgisi yokmu şimdi. bi kontrol edebilirmisiniz lütfen. tşk.

Halit hocam çok teşekkür ederim emeğinize sağlık istediğim gibi olmuş fakat başka bir sorun çıkmış sanırım listeye aktar tuşuna basınca listbox da sadece tarih bilgisini aktarıyor ve 2 den fazla ekleme yapamıyorum size zahmet olmazsa dosyayı birkez daha kontrol edebilirmisiniz. çok teşekkür ederim. Iyi akşamlar.

Halit hocam çok teşekkür ederim emeğinize sağlık istediğim gibi olmuş fakat başka bir sorun çıkmış sanırım listeye aktar tuşuna basınca listbox da sadece tarih bilgisini aktarıyor ve 2 den fazla ekleme yapamıyorum size zahmet olmazsa dosyayı birkez daha kontrol edebilirmisiniz. çok teşekkür ederim. Iyi akşamlar.

ekli dosyanızı kontrol edermisiniz.

Ekli dosyalar

halit hocam çok teşekkür ederim tam istediğim gibi olmuş emeğinize sağlık. bu dosya üzerinde çalışıyorum çözemediğim konular olursa sizi yine rahatsız ederim. tekrar çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar size.

Geri