Sayın Üstadlar ve Arkadaşlar; Bir tablo üzerinde çalışıyorum. Yapmak istediğim şu; ListBox2 de bulunan yanlış kaydedilmiş bir verinin üzerine çift tıkladığımda, TextBox kutularına ve geçici kayıt ( ListBox1 ) kısmına atıyor. Ancak ListBox1 de ki veriyi çift tıklayıp düzeltme yapmak istiyorum ve bu düzeltme sonrasında " SEÇİMİ DÜZELT " butonuna tıkladığımda hem geçici kayıttaki ( ListBox1 ) deki hemde ListBox2 deki listeyi düzeltmesini istiyorum.
Normal olarak geçici kayıtdan çift tıklayıp düzeltme yaptıktan sonra "KAYDET" butonunu kullanınca sorun yok. Fakat ben burdaki işlemde, daha önceden hatalı kayıt edilmiş veriyi düzeltip kaydetmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim. Dosya ektedir.
Normal olarak geçici kayıtdan çift tıklayıp düzeltme yaptıktan sonra "KAYDET" butonunu kullanınca sorun yok. Fakat ben burdaki işlemde, daha önceden hatalı kayıt edilmiş veriyi düzeltip kaydetmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim. Dosya ektedir.