• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ListBox da DblClick hatalı atama yapması

Excel Vers. ve Dili
Excel Visual Basic 6.0
Sayın Üstadlar ve Arkadaşlar; Ek de göndermiş olduğum kodlamada, ListBox2 de herhangi bir müşterinin üzerinde çiift tıklama yaptığımda üstteki kutulara gerekli bilgileri atıyor ancak, ASBİS kutusuna R sütununda yazan yeri ataması gerekirken Sigorta Acentası içerisinde yazan kısmı atıyor. Birtürlü bunu düzeltemedim. birde ASBİS numarası 20 haneli bir rakkam olduğundan kayıt işlemi yaptığımda rakkamı kayıt tutulan sayfada 2,01305E+18 şekilde kaydediyor. Hem bu rakkamın girildiği gibi yazmasını ve hem de üstte bahsettiğim gibi ASBİS kutusunun içerisine Sigorta Acentasını atamaması başvurduğu kutu boş ise boş dolu ise ASBİS rakkamını yazmasını istiyorum. Acilen yardım ederseniz sevinirim. İlginize şimdiden teşekkür eder, emeklerinize sağlık dilerim. Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Merhaba ,Arkadaşım dosyanı otomatik açılmadan yüklersen ilgilenecek arkadaşlar uğraşmazlar. Dosyanda ne varsa pc yi kilitliyor. Milleti uğraştırmamak için (dosyayı görebilmek için makroları kapat aç yapmayalım) userform açılmadan yüklermisin.

Özür

Kusura bakmayın. Tamam o şekilde yapıyorum. ve gönderiyorum

Merhaba, Private Sub ListBox2_DblClick(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean) kısmında
Kırmızılı yerleri For a= 0 To 16 yı 17 yap Textbox15 içinde ekle.
Kod:
 For a = 0 To [COLOR="Red"][B]17[/B][/COLOR]        
        ComboBox1.Value = ListBox2.Column(9)
        ComboBox2.Value = ListBox2.Column(13)
        ComboBox4.Value = ListBox2.Column(15)
        ComboBox5.Value = ListBox2.Column(16)
        TextBox13 = ListBox2.Column(0)
        Controls("textbox" & a).Text = ListBox2.Column(a)
    [COLOR="red"][B]TextBox15 = ListBox2.Column(17)[/B][/COLOR]
    Next

Geri