DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
tekrar merhaba dosyayı açtığımda listbox a veriler geliyorsorun yok arama yaptığımda lisbox a 10 sutün veri geliyor verilerin tamamı gelmesi gerekir.dosyayınızı şimdi açtım. Listboxta 15 sütun var zaten.
listboxun altındaki kaydıdma çubuğunu kullanın.
Anlatmak istediğiniz bu çubuğu kullanmadadan tüm sütunları görmek ise, sütun genişliklerini daraltın, yada userform ve listeoxunuzun enini büyütün.
ben dosyanızda büyüttüm inceleyin.
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederimSütun baslıkları duzeltildi
merhaba listbox a satıra çift tıklayınca textbox lar doluyor arama yapıp tıklayınca 10 adet textbox lar doluyor diğerlerine veri gelmiyor.dosyayınızı şimdi açtım. Listboxta 15 sütun var zaten.
listboxun altındaki kaydıdma çubuğunu kullanın.
Anlatmak istediğiniz bu çubuğu kullanmadadan tüm sütunları görmek ise, sütun genişliklerini daraltın, yada userform ve listeoxunuzun enini büyütün.
ben dosyanızda büyüttüm inceleyin.Ekli dosyayı görüntüle 251908
ŞİMDİDE ARAYA YAPARKEN LİSTBOX A VERİ GÖZÜKMÜYORNext
UserForm_Initialize
ThisWorkbook.Emre ' Bu satırı ekledim.
End Sub
kaydet tuşu bir yere gitmiyor buradaki gidişi ' ile pasiflestirdim ancakşu kod da bir " "" "" ama sonrasında .clear var ve hata veriyordu.
Şu şekilde düzeltince listbox tüm satır verisini gösterdi. Satıra cift tıklayınca da tüm texboxlara veri geldi
Private Sub CommandButton3_Click()
Dim ctrl As Control
For Each ctrl In Me.Controls
If TypeName(ctrl) = "TextBox" Then
ctrl.Value = ""
ElseIf TypeName(ctrl) = "ComboBox" Then
ctrl.Value = ""
End If
Next ctrl
End Sub
SATIRA ÇİFT TIKLAYINCA VERİLER GELİYOR ARAMA YAPINCA ÇİFT TIKLAYINCA VERİLERİN YARISI GELMİŞYOR.ŞİMDİDE ARAYA YAPARKEN LİSTBOX A VERİ GÖZÜKMÜYOR