• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

listbox a 2 sayfadan veri aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan herta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007
öncelikle herşey için teşekürler saolun

benim ricam kitaptaki elektirik ve gelir sayfaları nın kitapta bulunan userform da daire no (1 den 28 e kadar )olarak+ ilk ve son tarih oalarak süzülüp yazdırılması dır bu userformu başka programda kullanıyorum olduğu gibi ekledim değişiklik yapmadım size zahmet uyarlarsanız sevinirim ve yıllarca kullanırım

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyanız ektedir.:cool:

Ekli dosyalar

hacam eline sağlık hakkını helal et laf olsun diye dğil gerçekten ALLAH razı olsun

bir iki sıkıntı var sana zahmet
1. si combobox ta daire no ile arama yapması lazım çünki kiracılar değişebiliyor 1 den 28 e kadar daire var artı görevli yani gör vede dükkan yani dük olarak çağırması lazım,
2. si detay2 formunda arama yapınca üst başlıklar değişiyor,
3. sü yazdırınca çok fazla boş sayfa çıkarıyor,
4. sü birde daha önce * koymuştun listenin tamamını alması için onu yine kullanabilirmiyiz teşekürler bu çalışma inş yıllarca işime yarayacak

hepsinin listelenmesi için combo'yu ve textboxları silip süzünüz.
dosyanız ektedir.:cool:

Ekli dosyalar

kardeşim elin kolun dert görmesin saolasın başarılar dilerim

listbox yalvarırım acil yardım

sayfa 2 yi listbox şeklinde userforma eklemek istiyorum. Userformda combobxda sip no yu seçince o sipariş no sunun bilgilerinin dökümü listbox gelsin istiyorum 2 sayfada verilerden.

şimdiden çok teşekkür eder ve bunu yapacak hocamından elinde öperim valla.
kaç gündür yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.

Ekli dosyalar

lütfen yardım edin bir de umarım sizlerin görebileceği bir yere koymuşumdur forumuda doğrdu düzgün kullanamamışsan herkesten ozur dilerim.

Geri