• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

link verme makro yardım

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
merhabalar arkadaşlar,
forumdaki Huseyinkis adlı arkadaşımız yardım etti, vba kodu ekledi ve durumu toparladık fakat ufak bir sorun kaldı.
2 sayfalık bir excel var.birinci sayfa DURUM adı altında, ikinci sayfa VERİLEN adlı.
durum tablosunda tarihler var, hangi tarihe tıklarsak VERİLEN adlı sayfaya gidip orada bulunan tüm verilerden, tıkladığımız tarihin aynısı olanları gruplandırıp listeliyor. fakat şöyle bir sorun var, tarihe tıklayınca diğer sayfaya geçiş yapıp otomatik filtrelemeyi yapıyor fakat herhangi bir sütuna gelip filtresinden tümü dediğimiz zaman istediğimiz verileri listeliyor.
yardım edebilecek olan varsa çok minnettar kalırım.
saygılarımla.
dosya ekte mevcuttur.

Ekli dosyalar

Başka bir başlık açmanıza gerek yoktu. Açtığınız diğer başlık forum kurallarına aykırı. Hem başlığı yanlış hem de aynı konudan devam etmeniz gerekirken yeni bir başlık açıp bu başlığa yönlendirmeniz yanlış olmuş.

Sorunuza gelicne dosya bende düzgün çalışmadı. durum sayfasındaki günlere tıkladığımda Debug hatası veriyor. Ayrıca açıklamanızdan da ne demek istediğiniz anlaşılmıyor.

merhaba yusuf bey, ilk önce ilgilerinize teşekkür ediyorum.
başka başlık açmanın sorun olduğunu bilmiyordum. bu konuda daha dikkatli davranırım. bundan sonra :
sorunum ve açıklamam ise şu :
2 tane sayfa var, 1inde tarihler(DURUM adlı sayfa) diğeride verilerin olduğu(VERİLEN adlı sayfa) durum adlı sayfadaki tarihlerden herhangi birisine tıklarsam, VERİLEN adlı sayfada, tıkladığımız tarihle eşleşen verileri listelemek(filtrelemek).
programda makro kodu var, link ile diğer sayfayı(VERİLEN) açıyor fakat herhangi bir sütundaki filtre kısmını seçip tümünü göster demediğimiz zaman, istediğimiz verileri göstermiyor.
yani DURUM adlı sayfada herhangi bir yere tıklayın, sizi VERİLEN adlı sayfaya aktaracak, daha sonra orada herhangi bir veri göstermediğini göreceksiniz. ama E1 adlı hücreye gelip, filtre özelliğinden tümü derseniz verileri listeliyor. umarım anlatabilmişimdir.
dosyayı yeniden ekliyorum.saygılarımla

Ekli dosyalar

Merhaba sizin dosyaya Baktım benim size verdiğim kodlarda kodun başında

Sheets("VERİLEN").Range("$A$1:$J$593").AutoFilter Field:=7, Criteria1:=Format(Target.Value, "DD.MM.YYYY"), Operator:=xlAnd

A1 ile J sutunu mevcut bu alanı uzatmak istiyorsanız aynı şekilde yapmanız lazım neden oradaki sutunları G2:G1000 yaptınız anlamadım.

Sizin orjinal dosyanızda başlıklar 2 satırdan başlıyorsada onu A2:J1000 şeklinde düzenleyin.

Son düzenleme:
Hüseyin bey, kodların hücreleriyle oynadım deneme yapmak için.
Hüseyin bey eğer vaktiniz var ise benim bilgisayar bir bağlanabilirmiyiz? Sorunu göstersem size kısaca

teamviewer id : 128 175 505
şifre : 3648
bekliyorum hüseyin bey, teşekkürler

Geri