• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

lig fikstürü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan burkkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sn Ali nin verdiği linkte de güzel bir örnek vae ama, sadece oynanan maçların puanlandırılması yapılıyor. Fikstür çekimi yapmıyor yani..

Sn 1Al2Ver ,şimdi baktım, o sayfada bölmeleri dondurmuşum daha önce. (Pencere>bölmeleri çöz) seçenekleriyle bölmeleri kaldırırsanız sorun kalmaz.

Merhaba 1Al2Ver , ekranın daha geniş kullanılması için sayfa sekmelerini ve kaydırma çubuklarını makroyla gizlemiştim sorun yaratıyorsa kaldırabilirim. Ancak monitörünüze sığmıyorsa çözünürlük ayarlarıyla veya sayfa büyüklüğünü %75 olarak ayarlayarak sorunu çözebilirsiniz. Ama isterseniz o özellikleri görünür yapabilirim.

Sayın Acolkesen1, iyi akşamlar, cevapta gecikince sizin düzeltici cevap gelmiş,

Teşekkür ederim.

Merhaba 1Al2Ver , şimdi bakmaya fırsatım oldu. O sayfada bölmeleri dondurmuşum. Eğer isterseniz( pencere> bölmeleri çöz ) seçenekleriyle sorunu çözebilirsiniz.. İyi çalışmalar.

Sanırım bağlantıda bir sorun oldu. Verdiğim cevabı göremeyince tekrar aynı cevabı gönderdim..Ama önemli olan size ulaşmış olması.

acolkesen1 sevgili kardeşim Allah razı olsun.Samimiyetimle bunu diliyorum.Paylaşım kadar güzel bir şey var mı.İndirdim İnceliyorum.Ellerinize ve Emeğinize sonsuz teşekkürler.Cevap verme nezaketin bile yeterdi.İnşallah görüşürüz.Saygılar

Sevgili samsungeneral55, ben bu forumdan çok yararlandım. Fırsat buldukça borcumu ödemeye çalışıyorum :) Yaptığım çalışma okullar arası maçlara yönelik olduğu için fikstür çekilişlerini belli bir sayıda bırakmıştım. ihtiyaç olursa ilave edebilirim. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Aynı dileklerle iyi akşamlar diliyorum..

acolkesen1 kardeşim,Şu an aktif sin her halde.nasılsın.gerçi messenger gibi oldu?Vallahi ben de web tasarım ve photoshop alanlarında çalışıyorum.Excel bana uzak kaldı ısınamadım ama çok fonksiyonlu bir program.Sizlerin Sayesinde gerekli yardımlarınızla işlerimizi görüyoruz.Giresunda görevliyim.Samsun luyum.Kendine iyi bak teşekkürler.Programı anlamaya çalışıyorum(mantığını yani)

msn ni kaydettim,görüşelim kardewşim teşekkürler

Geri