• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

laroux

Bilgisayarım ya da şöyle diyeyim, C diskini nasıl görüyorsanız yani C'deki dosyaları görmek için ne yapıyorsanız onu yapın. yukarıdan gelen menüden "Search" "Ara" dan "xxlaroux" dosyalarını aratın ve bulduklarınızın hepsini silin.

arattırdım ama hiç bir şey çıkmadı. halada dosyaların içinde.

Virus_Gone_by_TCS(..........xls)
Bunlar Laroux virusunun TCS programı ile kaldırıldığını gösteriyor.

Birde 23.xls dosyasını aratın. Ya da bu ........ koyduğunz yerde ne yazıyorsa onları aratarak silin.

tamam onuda yaptım. hala gitmiyo. 3 4 defa isimleri ayrı ayrı arattım. hiç bir şey yok. sayfalarda var.

C:\Program Files\Microsoft\Excel\XLSTART'ın içinde dosya bırakmayın.

Veya

McAfee virüs programı ile bilgisayarınızı temizleyin.

Dediğiniz gibi

C:\Program Files\Microsoft\Excel\XLSTART'ın içine baktım ancak dosyada hiç bir öğe yok şimdi
McAfee virüs programınının 90 günlük kullanımını buldum, pc ye indiriyorum. birde onunla denicem.

Dediğinizi uygulayıp virüs programını indirdim. Ancak Hiç bir şey değişmedi. ofis 2003 ü tekrar kursam olurmu bir değişme?

Arkadaşlar iyi günler. benim problemim hala devam ediyor. Acaba özellikle ofis programlarına bulaşan virüsleri temizlemek için kullanabileceğim bir program varmı?

Konu 2006 yılında açılmış ama bu gün benimde başıma geldi...
C:\Users\bayram can\AppData\Roaming\Microsoft\Excel\XLSTART altında bulunan ilgili dosyalırı silerek temizledim.
Bu konudan muzdarip arkadaşlar olabilir.
Win 7 kullanıcıları için.

C:\Users\bayram can\AppData\Roaming\Microsoft\Excel\XLSTART altında bulunan BOOK1.xls sildim ama tekrar geliyor ne yapmalıyım.

Geri