• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Label'den buton

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Merhabalar.
Labelden Buton çalışması yaptım.Belki ilginizi çekebilir.ClassModule kullandım.:cool:
Dosya Ekte.:cool:

Ekli dosyalar

selamlar sayın evren gizlen bey

canınız sıkılıyor galiba butonlar falan güzel bir çalışma

evren bey size bir sorum olacak özel msj yollayayım düşüncesi vardı fakat hazır konu açılmışken

formda gereksizliğe gerek duymadım kusura bakmazsınız umarım

evren bey benim 1 hafatadır gezmediğim site kalmadı çok araştırdım fakat yok işte tatmin edici

bir anlatım bulamadım

hocam ben veri tabanı olarak acces kullanıyorum ve 10 civarında tablolarım olacak

müşteri adres bilgileri,taksitli satışlar,kasa,depo,rapor,vs.gibi ve bunları ilişkilendirmem gerekiyor

şöyle 1 kodlu yalçın isimli müşterim var ve satış yaptım satılan mal ise 1 adet çelik kapı

müşteriye satış yapılacak depodan düşülecek kasa sayfasına 10 taksit şeklinde sıralı ödeme

kaydedilecek ve işte burada ilişkiler devreye giriyor

bir iki dosya buldum ve hiç bir anlam veremedim eğer zamanınız varsa bu konuda küçük bir

anlatım yada açıklama yapabilirmisiniz

bulduğum dosyayı eklesemde bir bakıp dosyada ne gördüğünüzü kısaca anlatsanız çok makbule

geçer uzman gözüyle

saygılar

Ekli dosyalar

Klasöre baktım 3 tane Mdb dosyası 3 tanede excel dosyası var.Bir tanesi 2007 formatında onu açamam.Ben 2003 kullanıyom.Mdb dosyalarında bir tanesinde tablolar var diğer 2 sinde yok.
Siz ne istiyorsunuz.Ne yapılacak nereye yapılacak.Kayıtmı etmek istiyorsunuz.Bu şekilde sorunuza cevap alamamnız gayet normal.
Not:Excel dosyalarını açıp bakmadım.:cool:

Bu konu benim konumla ilgili değil.Yeni bir başlık açarak sorunuzu sorunuz.
Ayrıca ilişkiler için Join diye arama yapınız.:cool:

sizden öğrenmek istediğim sadece veri tabanındaki tabloları ilişkilendirme işlemi

bu konuda hiç bilgim yok çok makale okudum fakat denemelerimde başarılı olamadım

gönderdiğim dosyada DATA,NO,TAKSİT.mdb dosyaları var ve bunların içindede tablolar var

bu tabloları nasıl ilişkilendiririm kısa bir anlatım istedim sizden küçük bir örnek çalışmada olur

fazla detaya gerek yok işin mantığını kavrarsam gerisini ben çözerim

saygılar

sizden öğrenmek istediğim sadece veri tabanındaki tabloları ilişkilendirme işlemi

bu konuda hiç bilgim yok çok makale okudum fakat denemelerimde başarılı olamadım

gönderdiğim dosyada DATA,NO,TAKSİT.mdb dosyaları var ve bunların içindede tablolar var

bu tabloları nasıl ilişkilendiririm kısa bir anlatım istedim sizden küçük bir örnek çalışmada olur

fazla detaya gerek yok işin mantığını kavrarsam gerisini ben çözerim

saygılar

Doğrusu bu join işine benimde pek kafam basmadı.Sitede bu konuyu iyi bilen uzman arkadaşlarımız var.Siz sorunuzu yeni bir başlık açarak sorunuz.

Label' de Buton

Ben de bir iki örnek gönderiyim.
Beğeneceğinizi umarım.

Ekli dosyalar

Geri