• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

label veya commandbutton caption

Excel Vers. ve Dili
MSofis 2003 türkçe
sayın hocalarım
label , commandbutton gibi nesnelerin captionu 2 ya 3 satır yapılabiliyormu ? kolay gelsin

saygılar

SN: kartal1a İstediğiniz Kodlar Eklenmitir...

sayın security çok teşekkürler bir sorum daha var. bu nesnelerin captionlarını yazınca yazının sağ, sol, alt ve üstünde boşluklar var bu boşluklar ayarlanabiliyormu ? kolay gelsin

çok teşekkürler sayın security
bir sorum daha var captionlara yazılan metnin sağ,sol,alt ve üstündeki boşluklar ayarlnabiliyormu?
saygılar

çok teşekkürler sayın security
bir sorum daha var. captionlara yazılan metnin sağ,sol,alt ve üst boşlukarı ayarlanabiliyormu ?
saygılar

sayın security cevaplarınız için teşekkür ederim. ben anlatamadım özür dilerim. yapmak istediğim nesne captionunu yazarken kenara ve üste yaklaşmak ki daha fazla harf sığsın kenarlarda çok boşluk kalıyor.küçük düğmelerde üzerine yazacağım metin sığmıyor.boşlukları kaldırabilirsem yada azaltabilirsem metni sığdırmak mümkün olacak. düğmeleri büyütecek yer yok userformda. saygılar

sayın security cevaplarınız için teşekkür ederim. ben anlatamadım özür dilerim. yapmak istediğim nesne captionunu yazarken kenara ve üste yaklaşmak ki daha fazla harf sığsın kenarlarda çok boşluk kalıyor.küçük düğmelerde üzerine yazacağım metin sığmıyor.boşlukları kaldırabilirsem yada azaltabilirsem metni sığdırmak mümkün olacak. düğmeleri büyütecek yer yok userformda. saygılar
CommandButton1 in AutoSize Özelligini True Yapın... Gerekirse Yazı Boyutunu Düşürün. Sorununuz Hallolacaktır... Kolay Gelsin...:cool:

Son düzenleme:
Geri