• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Label kod hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excell
Merhaba;

Userform üzerine yerleştirdiğim labelde
GÖRÜŞME SONUÇ DAĞILIMI yazısının üzerine tıkladığımda form boş iken sıfır yazması gerekiyor sadece sayfaya veri eklendiğinde rakamlar değişmeli ama form boş olduğunda her tıklandığında farklı rakamlar veriyor.

Yardımlarınızı rica ediyorum.

Yada daha pratik bir yolu var ise her türlü çalışmayı memnuniyetle kabul edebilirim :)

Saygılar.

Ekli dosyalar

Merhaba;

GÖRÜŞME SONUÇ DAĞILIMI yazısının üzerine tıkladığımda form boş iken sıfır yazması gerekiyor sadece sayfaya veri eklendiğinde rakamlar değişmeli ama form boş olduğunda her tıklandığında farklı rakamlar veriyor.

Yada daha pratik bir yolu var ise her türlü çalışmayı memnuniyetle kabul edebilirim :)

Saygılar.

Vba şifreli .
şifreyi verin yada kaldırıp yeniden dosyayı yükleyin.

Merhaba;

Saygılar.

Dosyayı şifresiz olarak ekledim.

Ekli dosyalar

ekteki dosyada tarih boş bırakılırsa msg verir ve 0 yazar bakarak diğer textboxlara uyarlayabilirsiniz.

hocam tarih yazıp ,labela tıkladığımda veri sayfası boş olmasına rağmen yanlış rakamlar veriyor.

Ben istiyorumki veri sayfasına giriş yapıldıkça labellerde sayılar artmaya başlasın.

Ekran görüntülerinide ekledim.

Ekli dosyalar

• HATA.jpg
    HATA.jpg
    94.7 KB · Görüntüleme: 4
  • HATA-2.jpg
    HATA-2.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 3
Geri