• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Label e çektiğim bir yazının bir kısmını nasıl kalın harf yapabilirim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan uyecik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe 2003
Merhabalar üstatlar,
Biraz saçma ve gereksiz gelebilir ama yine de sormak istiyorum. Tam olarak şöyle bir sorum var.
Label4.caption="Yazıda geçen kelime " & Activecell.offset (0,4 ).Value&" dır. Bu kelimeyi unutmayın."
Burada hücreden çektiğim yazının bold olmasını istiyorum mümkünmüdür?

Merhabalar üstatlar,
Biraz saçma ve gereksiz gelebilir ama yine de sormak istiyorum. Tam olarak şöyle bir sorum var.
Label4.caption="Yazıda geçen kelime " & Activecell.offset (0,4 ).Value&" dır. Bu kelimeyi unutmayın."
Burada hücreden çektiğim yazının bold olmasını istiyorum mümkünmüdür?

Label ve Textbox nesnelerinde yanılmıyorsam bir kısım için Bold, İtalic vs. işlemler yapılamıyor.

Merhaba,
Hücre içinde yazılı olan karakterlerden bir kısmını diğerlerinden daha farklı bir boyuta ve renge dönüştürebilirsiniz, ancak Form nesnelerinde bunu yapamazsınız.

UserForm üzerine 3 tane Label nesnesini yan yana yerleştirdikten sonra, ortadakinin fontunu "bold" yapın, soldakinin TextAlign özelliğinin "3-fmTextAlignRight" yapın, istediğinizi elde edersiniz.

Daha sonra, sizin söz konusu metni bu her 3 Label'a bölüştereceksiniz.

Mesela;

Kod:
Label4.caption="Yazıda geçen kelime "
Label5.caption= Activecell.offset (0,4 ).Value
Label6.caption=" dır. Bu kelimeyi unutmayın."

.

Teşekkür ederim Haluk bey, akıl akıldan üstündür derler ya. Sanırım bunun için söylenmiş. Sizlere de teşekkür ederim BedriA ve Antonio. Sakın yanlış anlaşılma olmasın sizi kast etmedim benim aklımdan üstün olduğunu söylemek istedim.

.

Alternatif olması için ekliyorum. Farklı bir örnek...
Image1 nesnesi kullanılmıştır. Disk C altında rsm adında bir klasör oluşturun.

Ekran Görüntüsü:

.

Ekli dosyalar

.

Bana mail atın oradan yanıtlayayım...

.

Geri