• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Label boyutlandırmak

walabi

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2010

excel 2013
Merhaba,

Bir userform üzerine 10 tane label yerleştirdim. Ancak bunların boyutları bir değil. Bu labellerın eşit boyutlarda olmasını nasıl sağlayabilirim.

Userform1 üzerinde yer almakta. Ve bu labellar başlık oluşturmak için kullanılacak. Soldan sağa şeklinde dizilecek yani.

Nasıl yapabilirim.

Örnek dosya yollarsanız daha çabuk yanıt alabilirsiniz.:cool:

class uygulama

Merhaba,

Ekteki örnek dosyada mevcut. Ekteki dosyayı yine buradan bulmuştum. Kendimce bişeyler yapmaya çalıştım.

Amacım şu. 10 adet label olmak üzere sütun başlığı oluşturmak. Buna ek olarak her label altına denk gelecek şekilde textbox oluşturmak. Ekli dosyada satır ekle diyerek textboxlar eklemek. örneğin 10*10 bir tablo gibi ya da 10*5 gibi. sütun sayısı sabit. sadece textbox artacak.

Ekli dosyalar

Merhaba,

İstemiş olduğum uygulama yapılabilir mi. Uzman görüşü alabilir miyim. Ya da bu konuya ışık tutacak bir çalışma , link alabilir miyim.

Bence nesneleri formunuzun üzerine ekleyin. Eklediğiniz nesneleri ilk açılışta gizleyin. İhtiyacınız olduğunda görünür yaparsınız.

Ya da neden böyle bir işleme ihtiyacınız olduğunu açıklarsanız farklı çözümler önerebiliriz.

Geri