Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayfa üzerine yerleştirdiğim Label'ın backstyle'ını transparent olarak ayarlıyorum ancak bu Label'a click yaptığımda arkaplan rengi görünüyor.Tıkladığımda da şeffaflığını korumasını nasıl sağlayabilirim?
Arkadaşlar belki çok basit bir çözümü var bilemiyorum.Ya da APİ istiyor onu da bilemiyorum.Biraz incelediğim kadarıyla şeffaf bir background resmi bulup labelin bacground'ına atasam iş görür gibi geldi denemek için aradım bulamadım.Olumlu ya da olumsuz bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Şaban hocam ilginiz için teşekkür ederim.Örnek dosyamdaki sorunun biçiminden dolayı haliyle böyle bir yanıt verdiniz ama orada sayfaya verdiğim rengi herhangi bir renk olarak Label nesnesinin zemin rengini vurgulasın diye verdim.İstediğim fona uydurmak değil tıklandığında background renginde de transparent özelliği korumak..
Ben bu label'ları bir harita üzerine yerleştiriyorum.Bu şekilde çok sayıda label için resimde denk geldiği fon rengini tutturmam gerekecek..
Not:2 No'lu mesajdaki örnek dosyayı düzelttim.Sizi yanlış yönlendirmiş olmamı hoşgörün..İlginiz için tekrar teşekkürler.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.