- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
Herkese kolay gelisn.
2005 yılında yine forumdan alınan katkılar ile yaptığım bir kütüphane programı vardı.Şimdi başka bir okulda çalışıyorum ve 3000 kitaplık bir kütüphane oluşturduk.Ancak program yanıt vermiyor.Ya da tatmin etmiyor diyeyim.Program geliştirilerek daha işlevsel hale getirilebilir.Bunu birlikte yapmak adına programın 2005 deki halini koyuyorum.
benim öneri ve yapmak istediklerim ise,
1-Programda alınan kitabın alış tarihini 5 gün geçtiğinde mesela uyaracak bir uyarı ekranı,
2-Çocukların okudukları kitapları türlerine göre raporlayacak bir akran,
3-En fazla kitap okuyan öğrenci siralaması,
4-En fazla kitap okuyan sınıf sıralaması,
.
.
.
VB.
Not
rogarmın veritabanı yapısını deiştirmek gerekirmi bilmiyorum.Öneri ve program üzerindeki uygulamalarınız ile umarım tüm okullarımıza alternatif ve ücretsiz bir uygulama geliştirmiş oluruz.
Önerileriniz ve uygulamalrınız için herkese kolay gelsin.
2005 yılında yine forumdan alınan katkılar ile yaptığım bir kütüphane programı vardı.Şimdi başka bir okulda çalışıyorum ve 3000 kitaplık bir kütüphane oluşturduk.Ancak program yanıt vermiyor.Ya da tatmin etmiyor diyeyim.Program geliştirilerek daha işlevsel hale getirilebilir.Bunu birlikte yapmak adına programın 2005 deki halini koyuyorum.
benim öneri ve yapmak istediklerim ise,
1-Programda alınan kitabın alış tarihini 5 gün geçtiğinde mesela uyaracak bir uyarı ekranı,
2-Çocukların okudukları kitapları türlerine göre raporlayacak bir akran,
3-En fazla kitap okuyan öğrenci siralaması,
4-En fazla kitap okuyan sınıf sıralaması,
.
.
.
VB.
Not
Önerileriniz ve uygulamalrınız için herkese kolay gelsin.