• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kurum sitesi üzerinden form doldurmak

Excel Vers. ve Dili
hhh
Her eğitim dönemi kurumumuza yaklaşık 1200 kişi geliyor. Öğrenimlerini tamamlayıp gidiyorlar. Biz her gelen döneme form doldurtuyoruz. Standart bir bilgi formu sağ üst köşede resim diğer alanlarda nüfus bilgileri öğrenim bilgileri vs. vs.

Biz bunları elle doldurduktan sonra birde bilgisayara işlemek zorunda kalıyoruz. Artık gına gelmeye başladı arkadaşlara bende bilgi işlem personeli olarak konuya el atmak durumunda kaldım. Pratik bilgilere sahibim. Birşeyi gördükten sonra yapamadığım olmadı. Bana ne yapmayı tavsiye edersiniz.

Amacım site içerisinde bir veritabanı oluşturarak her form dolduran adayın resimsiz bilgilerinin exel e aktarılması. Ayrıca formlarıda teker teker kaydetmesi.

Tekrar söyleyim. Formlar verit abanında kaydedilecek. Köprüler vasıtasıylada exelde sırasına göre her satıra bilgileri aktaracak 2. bir data dosyası elde etmek daha sonra süzmeler ile kim ne bilgi isterse arkadaşlar verebilecek. Bana gerekli programları söylerseniz edinirim. Şimdiden yardımcı olacak arkadaştan Allah razı olsun.

Geri