• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kullanıcıya göre özellik verme

Excel Vers. ve Dili
Ev de Office 2013 Türkçe
İş'te Office 2007 -2010 English
Merhaba arkadaşlar, konuyu açmadan önce sitede geniş çaplı bir araştırma yaptım ama aradığım şeyi bulamadım. Excel de bir dosyaya çift tıklandığında ekrana iki seçenek çıksın admin ve misafir diye iki kullanıcı. admin seçilüp şifre girildiğinde dosya üzerinde her türlü değişikliği yapılabilsin. misafir tıklandığında ise şifre sormadan excel dosyasını çalıştırabilsin ve yanlızca dosya içindeki bilgileri okuyabilin değiştirme silme kaydetme yapamasın. Excel de bir makro yazarak bu sağlanabilir mi? Yardımlarınız ve buna benzer değişik önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler..

Merhaba,

Gözden Geçir sekmesindeki Kullanıların Aralıkları Düzenlemesine İzin Ver menüsü isteğinizi karşılamaz mı?

Merhaba,

Gözden Geçir sekmesindeki Kullanıların Aralıkları Düzenlemesine İzin Ver menüsü isteğinizi karşılamaz mı?

peki bu özelliği kullanırsak office 2003 te de çalışır mı? çalıştığım iş yerindeki makinelerde office 2003 kurulu yanlızca benim kullandığım pc de office 2007 var

Arkadaşlar, Kullanıların Aralıkları Düzenlemesine İzin Ver işlevini 2007 de hazırlarsam 2003 excel dosyalarında aktif olur mu?

arkadaşlar denedim office 2003 te oluyor.. kendi sorumu kendi cevapladım :)

Geri