• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kuaförler için günlük kasa tablosu

Excel Vers. ve Dili
office 2007
office 2007 ile hazırladım 2003 ile açamazsınız
kuaförler için kullanımı kolay günlük kasanızı geliri gideri net cironuzu hesaplayan tablo

dosya office 2007 ile hazırlanmıştır 2003 ile dosyayı açmak isteyenler bu linkten Office File Converter Pack yükledikleri zaman dosyayı görebilirler.

http://http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=CF196DF0-70E5-4595-8A98-370278F40C57&displaylang=en

Son düzenleme:
merhaba
sayfa koruma şifresini de paylaşmayı düşünüyor musunuz?

merhaba
syn yvz,
paylaşımızın için teşekkürler.
ek dosyanız excel 2007 değil excel 2003
muhtemelen sayfa koruma şifresini bilmiyorsunuz.
dosyayı zaten siz hazırlamadınız.
lütfen dosya paylaşımı yaparken başkasının çalışmasını kendi çalışmanız olarak göstermeyin. emeğe saygı duyun!

ben hazırladım malesef :) 3 haftadır bu siteyi okuyorum hatırlarsanız bi program istemiştim

Son düzenleme:
bişey sorabilirmiyim merak ettim böyle tablo hazırlasak da herzaman şifreleri vermek zorundamıyız bunu bilmedigim için soruyorum lütfen yanlış anlamayın
:)

merhaba
syn yvz'yi başkasının çalışmasını kendi çalışması gibi gösterdiği için suçladım.
bu belki yanlış oldu ama bu sitede 51.000 den fazla konu ve 300.000'e yakın mesaj var. sorulara cevap veren arkadaşlar hiçbir karşılık beklemeden yardım ediyor, bilgi paylaşıyor. örnek çalışmaların paylaşımında başkasının çalışmasının sahiplenmesi hoş karşılanacak davranış değil.
1. si, arkadaşın daha önceki mesajlarına bakılacak olursa excel bilgi düzeyi bu dosyayı hazırlayabilecek kapasitede değil.
2. si, dosya içindeki makro kayıt tarihi 01.06.2005
3. sü, dosyanın oluşturulma tarihi 29.10.2001

belki biraz sert bir uyarı oldu ama başkasının emeğine saygı gösterilmeyip sahiplenmek bu uyarıyı yapmama sebep oldu.

ne yapmam gerekiyor inandırmam için evet biraz sert oluyor kaç gündür bunula ugraşıyorum ltfn siz biraz saygı duyu bence şifreleri de verdim isterseniz nasıl yaptıgımı açıklayayım

merhaba
syn yvz,
beni ikna etmeniz gerekmiyor.
elinize sağlık, güzel bir çalışma. paylaşım için teşekkürler.

=topla(f:f) g 3 e aldım sonra
=topla(h15:h43) e sonra
=g3-g13 yaptım isterseniz tarihi de nasıl yaptıgımı yazayım =şimdi

merhaba
mahsuru yoksa, kuaför müsünüz yoksa abs metal ltd'de mi çalışıyorsunuz?

yapabilgim bu kadar zaten toplama çıkarma şimdilik :) yok yok daha fazala yapamam herhalde o kadarda uzun boylu degil :) şuda bi gerçek tabi sizin yerinizde kim olsa benim önceki mesajımı okusa oda sizin düşündüklerinizi düşünür

buyrun hemen yaptım bi tane bakın böyle yapılmıyor mu uzman by ? tarihinede bakın ki yanlış anlaşılma olmasın ne zaman yapılmış

merhaba
syn yvz,
paylaşımızın için teşekkürler.
ek dosyanız excel 2007 değil excel 2003
muhtemelen sayfa koruma şifresini bilmiyorsunuz.
dosyayı zaten siz hazırlamadınız.
lütfen dosya paylaşımı yaparken başkasının çalışmasını kendi çalışmanız olarak göstermeyin. emeğe saygı duyun!

lfn bakarmısınız yeni hazırladıgım kitap 1 e sizi inandırmam önemli çünki siz bana hırsız diyorsunuz kitap 1 deki yaptıgım da sizi tatmin etmediyse varsa toplama çıkarma işlemli bi toblo söyleyin yapayım

ayrıca bu önemli yaptıgım tabloya bakarsanız kilitlememin sebebi excelli hiç bilmeyen kuaför arkadaşlar kullanırken formülleri silmemeleri hata yapmamaları için bazı hücreleri kilitledim yanlışlıkla silmesinler diye tobloda herşey çalışır durumda indirip kullanıcaklar
yardımcı olmaktan başka bi beklentim olsaydı farklı yerlerede kilitleyebilirdim

Bence bu konuyu uzatmanın bir anlamı yok ...

Kodlarda, formüllerde veya şekil şemalde esinlenmeler olabilir ... ve hatta eskiden hazırlanmış bir dosyanın geliştirilmiş hali de olabilir ...

Kalp kırmanın veya şevki köreltmenin bir alemi yok ...

NOT : İnanıyorum ki, Süleyman bey de böyle bir amaç için mesaj yazmamıştır ...

Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz ... Tebrikler ...

İleride daha da orjinal çalışmalarınızı görmek dileği ile ....

ben sadece süleyman by kitap 1 diye ek var ona bakmasını ve tarihine saati gözüküyorsa saatine bakmasını istiyorum. ve istedigi toplama çıkarma işlemi varsa yapayım .
Yeni üye oldum sitenize ve baktım ki excell de böyle şeyler yapılıyor bir okuyup deneyim dedim tabiki arkadaşların yaptıgı tablolara bakarak gerek yardım alarak birşeyler yapmaya çalıştım. bu işlerden hiç anlamayan her insanın yapacagı gibi esinlendim tabiki ve bu yaptıgımı kuaför arkadaşlar faydalansın istedim .
Süleyman by den de özür diliyorum biraz gereksiz sert oldu uslubum galiba :(

kardeş emeğine sağlık güzel olmuş ben unlu mamul işindeyim ekmek takibi fırın takibi gibi bi programa çevirebilirmiyiz bunu ilgilenirmisin vaktin varsa bende yardımcı olurum çünkü forumda böyle bişi yok ta

kardeş emeğine sağlık güzel olmuş ben unlu mamul işindeyim ekmek takibi fırın takibi gibi bi programa çevirebilirmiyiz bunu ilgilenirmisin vaktin varsa bende yardımcı olurum çünkü forumda böyle bişi yok ta

neyi çevireyim anlamadım biraz konuyu açarmısınız size nesini degiştireyim günlük kasanın ?

Geri