• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kriterlere göre kayıt

Excel Vers. ve Dili
execell 2007
Eklı dosyada combobaxta bulunan envallerı secıp textbox verılerı gırdımızde :kesme :sürütme :yükleme olarak secılı krıterlere göre data ve üretim cetli kısmına kaydetmek :
üretim cetvelıne olan kayıt verı eklendıkçe otamatık guncel toplam olarak akatarması:
kullanıcı:Üzümlü
şifre123456

Ekli dosyalar

Eklı dosyada combobaxta bulunan envallerı secıp textbox verılerı gırdımızde :kesme :sürütme :yükleme olarak secılı krıterlere göre data ve üretim cetli kısmına kaydetmek :
üretim cetvelıne olan kayıt verı eklendıkçe otamatık guncel toplam olarak akatarması:
kullanıcı:Üzümlü
şifre123456

selam,
Userform'daki combobox listesindeki veriler ile "Üretim Cetveli" sayfasının 4.satırındaki veriler birbirleri ile uyuşmuyor. Biz hangisi neye karşılık geliyor bilemeyiz. Hem bir tane dahi örnek yazıp hazırlamamışsınız.
Birbiri ile örtüşen isimler olursa işimiz ve işiniz daha da kolaylaşır.

Bence combobox'a verileri "Üretim Cetveli" sayfasının C4:AB4 aralığını referans alırsak işimiz daha da kolaylaşır.
İyi çalışmalar.

selam öncelıkle :
1 userforumda comboboxta sectıgımız envalın karsına m3 yazıp(bu m3 her hangı bır sayıdan ıbaret ) üretim cetvelıne kaydetmetmek her kayıtta toplayarak üretim cetvelınde gostermek
örnek: Çz Tomruk: 5,250m3 bunu uretım cetvelıne Çz tomruk yazan yere kayıt etmek ( kesme isaretlıyese kesme kısmına sürütme işaretliyse surutme kısmına Yüklemeyese yukleme kısmına kaydetmek.Ynı envalden bır daha kayıt edersek uzerıne toplayarak kayıt yaptırmak

Ekli dosyalar

kullanıcı adı :Üzümlü
şifre:123456

Geri