• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kredi kartı takip etme

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Kartla yapılan 12 taksitli alışverişi sıralı diğer sayfalara otomatik olarak nasıl yazdırabilirim.(Dolu hücreleri de atlayarak boş hücreye yazacak). Excel formülleriyle olursa sevinirim.

Bu konuyu hiç bilmediğinizi yani ne yapmak istediğinizi bilmediğinizi, diğer sayfaların ne olduğunu, neyi nereye nasıl aktaracağınızı bilmediğinizi düşünün. ben de yukardaki cümlenizi size yöneltmiş olup, yardım isteyeyim; nasıl yapardınız? sorduğunuz bu soru, sorunu çözmek için yeterli bilgiye sahip midir sizce?

Haklısınız

Bu konuyu hiç bilmediğinizi yani ne yapmak istediğinizi bilmediğinizi, diğer sayfaların ne olduğunu, neyi nereye nasıl aktaracağınızı bilmediğinizi düşünün. ben de yukardaki cümlenizi size yöneltmiş olup, yardım isteyeyim; nasıl yapardınız? sorduğunuz bu soru, sorunu çözmek için yeterli bilgiye sahip midir sizce?

Haklısınız.Excell de çok fazla bilgim yok.
Şöyle anlatayım.Kredi kartlarımı takip etmek için excell de bir sayfa açtım.O karta ait alışverişleri yazıyorum.Taksitli alışverişleri bu sayfaya gireceğim.Diyelim 12 taksit bir ürün aldım.Bu sayfaya yazdığım zaman diğer oluşturulmuş 12 çalışma sayfasına ay sırasına göre yazmasını istiyorum.İkinci taksitli alışverişi girincede aynı şekilde önceki girilen hücreleri atlayarak yazsın istiyorum.

Cevap alabilmenizi hızlandırmak için öncelikle bir örnek dosya oluşturmanızı, belirttiğiniz dosya yapısını bu dosyada göstererek buraya eklemenizi tavsiye ediyorum.

cevap alabilmenizi hızlandırmak için öncelikle bir örnek dosya oluşturmanızı, belirttiğiniz dosya yapısını bu dosyada göstererek buraya eklemenizi tavsiye ediyorum.

ekliyorum.yardımlarınız için teşekkür ederim.Dosyanın haziran 2013 bölümünden başlayın.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Ekteki iki örneğide inceleyin.
İyi çalışmalar.

Bence "eskihoca-taksit takip (pos)" dosyası daha kullanışlı.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba;
Ekteki iki örneğide inceleyin.
İyi çalışmalar.

Bence "eskihoca-taksit takip (pos)" dosyası daha kullanışlı.

TEŞEKKÜR EDERİM .
Yalnız çalışmayan noktalar var.Onları örnek dosyada gösterdim.
(Formül hatası.Taksitleri kaydedip dağıt dedikten sonra taksirleri aylara dağıtmıyor.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Birde bu eki deneyin. (ekim ayı sıralı yazmıyordu. Bir mukayese ile sanırım halloldu)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba;
Birde bu eki deneyin. (ekim ayı sıralı yazmıyordu. Bir mukayese ile sanırım halloldu)
İyi çalışmalar.

uğraşlarınız için teşkkür ederim.
Dosyada taksit kısmına hazirandan başlayan yeni taksit ekleyince tüm taksitleri sütün halinde haziran dosyasına ekliyor.Diğer aylara taksit bölümüne yazmıyor.Ofis 2007 kullanıyorum. HÜCRELERİN BİR KISMINDA DA #AD? BU HATA
çıkıyor.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Ben Ofis 2003 kullanıyorum. İşlemleride buna göre yaptım.
Ofis 2003' göre ;
1- Makro güvenlik seviyesinin düşük (önerilmez) şeklinde olması gerekir.
2- Araçlar>Eklentiler kısmındaki eklentilerin tik işaretlerinin var olması gerekir.
Ofis 2003'e göre tanımladığım bu işlemlerin yerini 2007 de bulup gerekenleri yapın.
İyi çalışmalar.

Merhaba;
Ben Ofis 2003 kullanıyorum. İşlemleride buna göre yaptım.
Ofis 2003' göre ;
1- Makro güvenlik seviyesinin düşük (önerilmez) şeklinde olması gerekir.
2- Araçlar>Eklentiler kısmındaki eklentilerin tik işaretlerinin var olması gerekir.
Ofis 2003'e göre tanımladığım bu işlemlerin yerini 2007 de bulup gerekenleri yapın.
İyi çalışmalar.

Teşekkür ederim.

merhaba;
ben ofis 2003 kullanıyorum. Işlemleride buna göre yaptım.
Ofis 2003' göre ;
1- makro güvenlik seviyesinin düşük (önerilmez) şeklinde olması gerekir.
2- araçlar>eklentiler kısmındaki eklentilerin tik işaretlerinin var olması gerekir.
Iyi çalışmalar.

proğramı tekrar düzenledim.günlük giriş ekledim.ama kodları için yardım bekliyorum.örnek dosya üzerinde açıklamaları yaptım

Ekli dosyalar

Merhaba;
Tablonuz çok karmaşıktı. Düzenledim.
Deneyin.
İyi çalışmalar.
Tekrar teşekkür ediyorum.yardımlarınızla 5 kartlı kredi takip sistemi oluşturdum.Sizden son bir ricam daha olacak.Örnek dosya içinde tüm kartlar diye bir giriş dosyası ve 5 tane kredi kartı takip sayfası var.5 kredi kartı excell sayfasını Tüm kartlar sayfasına bağladım.kartların aylık toplam harcamalarını bu sayfaya aktarmak için yardım istiyorum.
Bütün kartlar sayfasında açıklamaları yazdım.Yardımınızı bekliyorum.çok dosya olunca sıkıştırmak zorunda kaldım.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Syn. eskihoca;
İlk tablonuzda yapmak istediğinizi excelde örneklemeyide bir kenara bırakıp "metin" olarak yazsaydınız ekleyeceğim son tabloya çoktan ulaşmıştık.
-Bu yapıda (istenilene göre) bir kullanım için her aya ait bir sayfa, her bankaya ait bir dosya gereksiz.
-Bunun yerine (ekteki gibi) girdilerinizi,taksitlerinizi kaydedeceğiniz bir sayfa, bu kayıtları tutacak bir data sayfası,yıl+ay+bankaya göre rapor alabileceğiniz bir rapor sayfası
ve eğer çok gerekliyse tüm yıla ait ayların taksit toplamları,gıda ve gıda dışı toplamlarını gösteren genel rapor sayfası.
Kısaca sizin tüm isteğinizi en az 3, en çok 5 sayfalı bir dosya ile halletmek mümkün.
Eki inceleyin ve test edin. İstediğiniz sonucun daha ilerisinde bir uygulama olduğunu göreceksiniz.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Syn. eskihoca;
İlk tablonuzda yapmak istediğinizi excelde örneklemeyide bir kenara bırakıp "metin" olarak yazsaydınız ekleyeceğim son tabloya çoktan ulaşmıştık.
-Bu yapıda (istenilene göre) bir kullanım için her aya ait bir sayfa, her bankaya ait bir dosya gereksiz.
-Bunun yerine (ekteki gibi) girdilerinizi,taksitlerinizi kaydedeceğiniz bir sayfa, bu kayıtları tutacak bir data sayfası,yıl+ay+bankaya göre rapor alabileceğiniz bir rapor sayfası
ve eğer çok gerekliyse tüm yıla ait ayların taksit toplamları,gıda ve gıda dışı toplamlarını gösteren genel rapor sayfası.
Kısaca sizin tüm isteğinizi en az 3, en çok 5 sayfalı bir dosya ile halletmek mümkün.
Eki inceleyin ve test edin. İstediğiniz sonucun daha ilerisinde bir uygulama olduğunu göreceksiniz.
İyi çalışmalar.

Çok teşekkürler.

Merhaba;
Syn. eskihoca;
İyi çalışmalar.
---------
Sayın muygun yardımlarınız için teşekkürler.Çalışmalarınızı kullandım.yıllardır kullandığım basit tabloya alışmışım .Sizinkileri çok güzel olmasına rağmen iyi kullanamadım.Excell ve progrmlar hakkında acemiyim.45 Yaşından sonra biraz zor oluyor.
Sizden en son bir isteğim olacak.Bu kez son!!!
Örnek bir dosya ekledim açıklamaları yazdım.Örnek dosyadaki taksitlendirmeyi yaparsan beni çok mutlu edeceksin .Şimdiden çok teşekkürler.(Sizin daha önce yaptıklarınızı uygulamaya çalıştım ama beceremedim)

Ekli dosyalar

Geri