• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kredi Kartı Otomatik Taksitlendirme..!

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Merhaba,
Kredi kartı ödemeleri için aylık dağılım formülüne ihtiyacım var, Kredi kartı kullanan arkadaşlarımız bu durumu daha iyi bileceği inancındayım.
Mesela 100 TL 5 taklitli bir alış veri yaptığımızı var sayalım. Hesap kesim tarihi takip eden ayı 10 dur.
Yapılan alış veriş bu tarihten önce ise ilk taksitin aynı aya gelmesi gerekiyor. Bu tarihten sonra ise ilk taksitin bir sonraki aya gelmesi taksit ilgili aya işlenmesi gerekiyor. Maksimum taksitlendirme 24 ay şeklindedir. Manuel olarak 2 tane alış veriş örneği hazırladım. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Sitede buna benzer birçok örnekler mevcut fakat aradığımı ben bulamadım. Formül ile olursa bazı değişikliklerde yarım almadan çözümleyebilirim.
Örnek çalışmam aşağıdaki linkledir. İlgilenecek tüm arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekküllerimi sunarım.
Saygılarımla.
İyi çalışmalar dilerim.
Kod:
http://s3.dosya.tc/server/3GcW2x/Kitap1.rar.html

Merhaba,
Arkadaşım verdiğin linkte ki dosyaların hepsine baktım. İlgin için çok teşekkür ediyorum fakat benim istediğim buna çok yakın bir şey. Düzenlemeye çalıştım olmadı. Minik hesap farklılıkları var. Rica etsem yukarıda ki anlattığım şekilde formül yazabilir misiniz?
Teşekkür ederim.
İyi çalışmalar dilerim.
Syg.

Merhaba

Sayın asr35 arkadaşımızın verdiği linkteki örnek dosyaların hepsini bende inceledim. Aynı sorunun cevabına benimde ihtiyacım olduğundan bende o formülü görmek isterim.

Sensizsoldum arkadaşımıza böyle bir konu açtığından dolayı teşekkür ederim. Sanırım kredi takibi taksitlendirme için konuya olan soruyu tamdan yazdığını düşünüyorum.

Tşklr.
iyi günler.

Merhaba Günaydın arkadaşlar, Hayırlı sabahlar.
Konuya örnek dosyayı ancak ekleyebildim. Bu konuya çözüm yolu nasıl olabilir. Yol yordam gösterebilir misiniz?
İyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

Merhabalar,
Arkadaşlar yaklaşık 10 günden bu yana forumda araştırma yapıyorum. Önceki gün artık konu olarak açmak durumunda kaldım. Forumda Kredi Kartı ile ilgili yüzlerce konu açılmış birçoğu çözülmüş ve linkler ölmüş. Birçoğu ise bana göre karma karışık. Birçoğu çözüm beklemiş yani anlayacağınız orta bir çözüm yolu bulamadım.
Konuya yakın olan dosyalarınızı ekleye bilirseniz ya da çözüm yolu gösterebilirseniz sevinirim
İyi çalışmalar dilerim.

Geri