• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kredi Kartı Çekim Takip Tablomuz

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Türkçe
Birden fazla aynı Kodlu tutarları birleştirerek tek Toplamak

Üstadlar sorunum Ek tedir.Mümkün olduğu kadar detaylı anlattıım.
Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,
Alternatif olması için Topla.çarpım formülü ile yapılmış bir örnek.

sayfa1 de makro kullanılmıştır. Siz Hangisini isterseniz onu kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Öncelikle sizin dosyanızda Bayi Kodu her kredi kartı çekiminde tekrarlandığı için Bu kodu teke indirmek gerekiyordu. (Bu düşeyara ile yapılamaz diye düşünüyorum) Benzersiz kaydı elde ettikten sonra bu kayda ait toplamları alacağımız en kolay formül ETOPLA.

Öncelikle sizin dosyanızda Bayi Kodu her kredi kartı çekiminde tekrarlandığı için Bu kodu teke indirmek gerekiyordu. (Bu düşeyara ile yapılamaz diye düşünüyorum) Benzersiz kaydı elde ettikten sonra bu kayda ait toplamları alacağımız en kolay formül ETOPLA.

Teşekkürler

Merhaba,
Alternatif olması için Topla.çarpım formülü ile yapılmış bir örnek.

sayfa1 de makro kullanılmıştır. Siz Hangisini isterseniz onu kullanabilirsiniz.

Sayın irfancantr,
Sayfa1 de kullandığınız modül1 içindeki makroyu 2000 satır civarı olan kendi dosyamda kullanmak istedim ama dosya çok yavaşladı, bir hücreden diğer hücreye geçiş bile saniyeler sürüyor. Bu makro üzerinde birşeyler yapılabilir mi ?

Sayın irfancantr,
Sayfa1 de kullandığınız modül1 içindeki makroyu 2000 satır civarı olan kendi dosyamda kullanmak istedim ama dosya çok yavaşladı, bir hücreden diğer hücreye geçiş bile saniyeler sürüyor. Bu makro üzerinde birşeyler yapılabilir mi ?

Merhaba,
Yapmak istediğiniz işlemi bir yerden veri alıp daha sonradan genel bir sonuç çıkartmak istiyorsanız makro ile yapabilirim. Ama devamlı olarak tek tek veri girişi yapıyorum diyorsanız sayfanızda ne kadar formül varsa okadar yavaşlayacaktır.

Örnek dosya ekleyebilir misiniz?

Geri