Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam,
KASA MUTABAKATI sayfasının F4 hücresine =ÇOKETOPLA(MUTABAKAT!$G$5:$G$116;MUTABAKAT!$F$5:$F$116;'KASA MUTABAKATI'!$A4)
formülü yazın ve aşağıya doğru kopyalayın..
NOT: Hatırlatmak gerekir ki , MUTABAKAT sayfasındaki F kolonundakiler SAYI olmalıdır. 113 satırdaki gibi (4ÇV gibi) METİN olmamalıdır. Toplam alınması için..
Bir ikincisi MUTABAKAT sayfasında G kolonundaki bilgiler de tamamlanmalıdır ve G kolonundaki bilgilerle KASA MUTABAKAT sayfasındaki A kolonundaki bilgilerin yazımı birebir aynı olmalıdır.
selam,
Kullandığınız Excel versiyona (vers 2003 müş) dikkat etmeden 2007 den sonrakilerde geçerli olan formül vermişim..
O formül yerine =ETOPLA(MUTABAKAT!$F$5:$F$116;A$4;MUTABAKAT!$G$5:$G$116)
formülünü kullanabilirsiniz..
kolay gelsin..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.