Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam excel sayfasında bir hücreye ileri bir tarih girildiğinde o gün geldiği zaman hücreye girilen tarihin silinmesini istiyorum. ekte göndermiş olduğum dosya ya bakabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Naçizane bir yorumda bulunmak istiyorum: Diyelim ki izne çıkış tarihi geldi, muhtemelen işlem makroyla olacağı için makro, izne çıkış tarihini silecektir. Daha sonra izinli olma kontrolü, izne çıkış tarihi silinmiş olduğundan bence mümkün olmaz. Onun yerine tarihi silmektense yazı rengini değiştirip hücrede verinin kalmasını sağlamak kontrol açısından uygun olacaktır diye düşünüyorum.
Tabi bu benim makro bilmez halimle şahsi görüşüm, belki de vardır bir yolu. Üstadlarımız daha iyi bilir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.