• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu renkelndirme de satır sorunu

Excel Vers. ve Dili
excel 2013 dili türkçe
Kouşullu renklendirme yapıyorum sistem aynı olan hücreleri seçiyor. Yapmak istediğim seçili satırları kontrol etsin bütün hücreleri aynı olan satırları işaretlesin mümkün mü bu ?

Ekli dosyalar

selam,
eki inceleyin..
(A veya b kolonunda bir alan/hücre seçerek koşullu biçimlendirme > kuralları yönet ile biçimlendirmede kullanılan formülü görebilirsiniz)
kolay gelsin..

Son düzenleme:
selam,
eki inceleyin..
(A veya b kolonunda bir alan/hücre seçerek koşullu biçimlendirme > kuralları yönet ile biçimlendirmede kullanılan formülü görebilirsiniz)
kolay gelsin..

Yardımınız için çok Teşekkkür ederim ancak burda yeni satıra veri girince yanındaki hücre farklı olmasına rağmen renklendirme yapıyor örneği geri yüklüyorum yani yapmak istediğim satırdaki hücrelerin tamamı bir alt satırda aynı şekilde yer er alıyorsa o satırı komple renkelndirmeli için farklı hücreler varsa renklenidrmemeli. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim Sağ olun

Ekli dosyalar

tamam,
sizin dediğiniz örneğin hem isim ve hem de puan olarak yani (ali 50 ) tekrar ediyorsa renklensin diyorsunuz....
yani
ali 50 renkli
ali 50 renkli
veli 60 renk yok
hasan 100 renk yok
hasan 50 renk yok..

doğru mu anlıyorum...

alt satıra yazdığımda ali ile başlıdığında hemen koşulluyor ikinci hücrede puanı farklı ama başta koşulladığı için rengi kaldırmıyor. Yani farklı bir hücre var ( puan ) ama koşulluyor Teşekkür ederim

selam,
önceki mesajımda daha önceki ile aynı eki göndermişim sanırım..
eki güncelliyorum..

Son düzenleme:
rica ediyorum.
kolaylar gelsin..

Geri