- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2007/ İngilizce
Herkese Merhaba,
Benim sorunum, eğer G sütununda içinde veri olan bitişik hücrelerden birinde değişim olması halinde eğer ki değişim olan satırın AM ve AK sütunlarında herhangi bir değer varsa hiç birşey yapılmaması.
Ancak eğer ilgili satırın (örn: 3. satır) AM ve AK sütunlarında değer yoksa bu sefer başka (benim belirlediğim) işlemi yapması..
Her ne kadar "Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)" üzerinde çalışsam da çözüm üretemedim İlgili kodu aşağıda bulabilirsiniz..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Benim sorunum, eğer G sütununda içinde veri olan bitişik hücrelerden birinde değişim olması halinde eğer ki değişim olan satırın AM ve AK sütunlarında herhangi bir değer varsa hiç birşey yapılmaması.
Ancak eğer ilgili satırın (örn: 3. satır) AM ve AK sütunlarında değer yoksa bu sefer başka (benim belirlediğim) işlemi yapması..
Her ne kadar "Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)" üzerinde çalışsam da çözüm üretemedim İlgili kodu aşağıda bulabilirsiniz..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, ActiveSheet.Range("G3", ActiveSheet.Range("G3"). _
End(xlDown))) And Intersect(Target, ActiveSheet.Range("AM3", ActiveSheet.Range("AM3"). _
End(xlDown))) And Intersect(Target, ActiveSheet.Range("AK3", ActiveSheet.Range("AK3"). _
End(xlDown))) Is Nothing Then Exit Sub
'Application.Run "Module1.atama"
Application.Run "Module1.guncel"
'Application.Run "Module1.tarih_duzelt"
End Sub