• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu kopyalama

cavanoos

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
Merhaba arkadaşlar;

Ekli dosyamda ödeme sekmesinde asıl dosyamda düşeyara formülü ile oluşturulmuş,size gönderdiğim dosyada ise örnek olarak hazırlanmış bir tablo var.

Yapmak istediğim işlem,c sütununda #YOK karakterine kadar olan A2:F199 arasındaki satırları ödeme kaydet sekmesine yapıştırmak.Yalnız "#YOK" bu kelime formüllü olarak gözüküyor.

Koşullu bir kopyalama olacağını düşünüyorum.Yardım edebilir misiniz ?

Ekli dosyalar

Arkadaşlar;

Listemiz,düşeyara ile oluşturulduğu için her zaman 199.satırda bitmiyor.Bazen 70 bazen 270.satırda bitebiliyor.

Merhaba arkadaşlar;

Ekli dosyamda ödeme sekmesinde asıl dosyamda düşeyara formülü ile oluşturulmuş,size gönderdiğim dosyada ise örnek olarak hazırlanmış bir tablo var.

Yapmak istediğim işlem,c sütununda #YOK karakterine kadar olan A2:F199 arasındaki satırları ödeme kaydet sekmesine yapıştırmak.Yalnız "#YOK" bu kelime formüllü olarak gözüküyor.

Koşullu bir kopyalama olacağını düşünüyorum.Yardım edebilir misiniz ?

Sorunuz net değil biraz daha açıklama yapar mısınız_?

İhsan Bey;

C sütununda yok kelimesi hangi satırda geçiyorsa,geçen satıra kadar olanı kopyala bir başka sekmeye yapıştır.

Sorunumun en basit hali bu.

Aslında çok basit bir sorun.Umarım anlatabilmişimdir...

İhsan Bey;

C sütununda yok kelimesi hangi satırda geçiyorsa,geçen satıra kadar olanı kopyala bir başka sekmeye yapıştır.

Sorunumun en basit hali bu.

Aslında çok basit bir sorun.Umarım anlatabilmişimdir...

Dosyanızı formüllerin çalışır vaziyette olanını ekler misiniz_?
Ayrıca nereye kopyalanacak onuda dosya içinde işaretleyin yardımcı olmaya çalışayım.
Birde şu var mesela ortada veriyor bu hatayı sonra veri bulmaya devam ediyor o zaman ne olacak

İhsan bey;

Ekli dosya formüllü şu anda.
Ödeme kaydet sekmesine kopyalanacak
Bu hatayı her zaman sonlarda verir.Ortada vermez.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

İhsan bey;

Ekli dosya formüllü şu anda.
Ödeme kaydet sekmesine kopyalanacak
Bu hatayı her zaman sonlarda verir.Ortada vermez.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim...

Sanrıım ben anlatamadım. Tek hücredekini istemiyorum tamamını formülleyin öyle gönderin. Bir bakayım ne şekilde hata veriyor ona göre düzenleme yapayım.

İhsan bey;

Asıl dosyayı gönderemem.Çok özel çünkü.Onun yerine c sütununu komple formülledim.Aslının aynısıdır formüllerle.Farkı yoktur.

Ekli dosyalar

İhsan bey;

Asıl dosyayı gönderemem.Çok özel çünkü.Onun yerine c sütununu komple formülledim.Aslının aynısıdır formüllerle.Farkı yoktur.

Altta hata veren yerdeki formüller farklı aşağıya doğru çektiğimde hata en son satırda görünüyor bununda sebebi o hücrede #YOk yazması.
Net bilgiler değil açıkcası

Geri