Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekteki excel dosyasında da görüleceği gibi normal renklendirilmiş hücrelerin renklerini okuyabiliyor iken Koşullu biçimleme ile renklendirilmiş (Örnek C1 Hücresi) renk okuyamıyorum. Nasıl okuyabilirim.
Teşekkürler.
Koşullu biçimlendirmede hücrenin rengi sadece görsel olarak değişir. Fiziksel rengi değişmez. Bu sebeple ".Interior.ColorIndex" ifadesi ile sonuca gidemezsiniz. Aşağıdaki linkte Sn. yurttas bey bununla ilgili güzel bir çalışma hazırlamıştır. İncelermisiniz.
Koşullu biçimlendirmede hücrenin rengi sadece görsel olarak değişir. Fiziksel rengi değişmez. Bu sebeple ".Interior.ColorIndex" ifadesi ile sonuca gidemezsiniz. Aşağıdaki linkte Sn. yurttas bey bununla ilgili güzel bir çalışma hazırlamıştır. İncelermisiniz.
Cevap için çok teşekkür ederim. Çok hızlı cevap verdiğinizden dolayıda ayrıca teşekkür ederim. Benim bu yazıyı yazmamdaki gecikmem, Function 'u Makro içinde nasıl kullanabilirim diye çalışma yapıyordum. Sanırım yaparım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.