Arkadaşlar ekli dosyanın içerisindeki belgede koşullu biçimlendirme menüsünden ''STOK LİSTESİ'' sayfasında yer alan ''F5'' hücresinde yer alan veriyi biçimlendirdim. Ben bunun altında ''F6, F7, F8,
'' şeklinde devam eden sayfaları da bu şekilde şekillendirmek istiyorum. Ama ''O, P, Q'' sütunlarında ''F5, F6, F7...'' ye karşılık gelen hücrelere göre biçimlendirme yapmak istiyorum.
Örneğin; ''F5'' hücresinde yer alan veri ''O5, P5, Q5'' hücrelerine göre biçimlendiriliyor. ''F6'' hücresinin de ''O6, P6, Q6'' hücreleri esas alınarak şekillendirilmesini istiyorum. ''F5'' sütununu alıp kopyaladığım zaman ''F6'' sütunu ''O5, P5, Q5'' hücrelerine göre biçimlendiriliyor. Bütün hücreleri tek tek bu şekilde biçimlendirmeye kalkmak bayağı bir zaman alıyor. Onun için bu işlemin bir ipucu yok mu?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Örneğin; ''F5'' hücresinde yer alan veri ''O5, P5, Q5'' hücrelerine göre biçimlendiriliyor. ''F6'' hücresinin de ''O6, P6, Q6'' hücreleri esas alınarak şekillendirilmesini istiyorum. ''F5'' sütununu alıp kopyaladığım zaman ''F6'' sütunu ''O5, P5, Q5'' hücrelerine göre biçimlendiriliyor. Bütün hücreleri tek tek bu şekilde biçimlendirmeye kalkmak bayağı bir zaman alıyor. Onun için bu işlemin bir ipucu yok mu?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.