• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu biçimlendirme

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Ev ve Ofis 2016
Arkadaşlar benim ricam şudur.
1. ekli dosyada B1,B2,B3,B4 hücrelerine veri girip "akatar" düğmesine bastığımda, tablodan ilgili kişi ve ilgili ay' ı bulup, aidat tutarını o hücreye yazması ve aynı hücrenin yeşile boyanmasıdır. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Kolay gelsin.

https://drive.google.com/file/d/0B7rifb6G0ZlINlZhcHdBc3IxWjg/view?usp=sharing

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Lakin bu dosyayı bir türlü indiremedim. Bir exe uzantısı açmaya çalışıyor. Antivirüs programı izin vermiyor. İDM engel oluyor. Google Driveden gönderme şansınız var mı acaba.

Sayın DELLERLİM. Dosya tam istediğim gibi, çok teşekkür ederim. Yalnız bizde dönem mayısta başlayıp, mayısta bitiyor. Durum böyle olunca 2018 ocak,şubat,mart,nisan,mayıs aylarını şu anda kabul etmiyor. İlave olarak A1:B5 alanındaki verileri akatar tuşuna bastığımda aynı zamanda sırala sayfasına yan yana yazabilir miyiz. Her aktar tuşuna bastığımda aynı zamanda en son satıra ilave ederek sıralatabilir miyiz. Dosya ektedir. Teşekkürler.
https://drive.google.com/open?id=0B7rifb6G0ZlIWUh2eVdWVWNjR28

Linkteki dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosya indirme yetkim yok. Bana link olarak gönderebilr misiniz. Teşekkürler ilginiz için

Ne kusuru estağfirullah. Zahmet edip ilgileniyorsunuz. Asıl szi kusurumuza bakmayın. Kolay gelsin

Sayın dellerlim. Sizden son bir ricam olacak. Ben dosyaya makbuz sayfası ve sırala sayfasında B sütununa tarih de ekledim. Mahbuz sayfasında f1 e sırala sayfasındaki en son tarihi, f2 ye sırala sayfasındaki no yu, d6 ya sırala sayfasındaki aidat tutarını, a7 ye sırala sayfasındaki daire numarasını, a8 e rakamı yazıyla yazdırmayı ve a15 e sırala sayfasındaki son ay değerini yazdırabilirsek bu işlem tamam olacak. Ben başka bir yerden kod kopyaladım ama karman çorman oldu. kod kopyaladığım için excel dosyasını açtığımda güncelleştir uyarısı geliyor. mümkünse onu da bir kaldırısak sizi birdaha rahatsız etmem. KOlay gelsin. teşekkürler.
https://drive.google.com/open?id=0B7rifb6G0ZlIWUh2eVdWVWNjR28

Makbuz sayfasındaki Sıra No'yu girip o Sıra No'ya göre makbuz düzenleyebiliriz veya Sırala sayfasındaki son iki taneye düzenlenebilir isterseniz. Üçüncü bir yol olarak Sırala sayfasındaki tüm Sıra No'lar için düzenlenebilir ve yanında makbuz düzenlendi diye not düşülür, sonraki girişlerde sadece yeni veriler için makbuz düzenlenmesi yapılabilir. Son söylediğim biraz uğraştırır ama diğer ikisinden hangisini isterseniz o şekilde düzenleyelim.

Ben birşey anlamadım bu cevaptan. Kusura bakmayın. Bu söylediklerinizi nasıl yapacağım. Buna göre kodlar yok ki.

Şİmdi anladım...üüncü seçenek daha makul sanki. Teşekkürler.

Rica etsem dosyayı link olarak atar mısınız. Ben dosya indiremiyorum. Kolay gelsin.

Altın üye oldum ve dosyayı indirdim. Çok teşekkürler ilginiz için. Şİmdi inceleyeceğim dosyayı. Kolay gelsin

Hayırlı olsun, altın üye olmuşsunuz. Artık indirebilirsiniz, linkte eklemiştim gerçi.

Sizi yotduğumun farkındayım. Kusura bakmayın. Toparlamak gerekirse bu dosyada maksadım şu. Ben listede B1, B2, B4 ve B5 hücrelerine veri girip "aktar" tuşuna bastığımda bu verileri öncelikle tabloda bulsun, rakamı yazsın ve o kesişim hücresini yeşile boyasın. Buraya kadar tamam. İlave olarak sırala sayfasına her satırın sonuna "makbuz" düğmesi gelse. Biz o düğmeye bastığımızda o satırdaki verileri "makbuz" sayfasında ilgili yerlere yazsa size çok minettar olurum. KOlay gelsin.

Sırala ve Makbuz sayfaları birleştirildi, yazdırma alanı belirlendiği için makbuzun kağıda dökülmesinde bir sorun yaşanmayacaktır. İstediğiniz Sıra No'ya çift tıkladığınızda o Sıra No'daki bilgilere göre makbuz hazırlanacaktır.

Ekli dosyalar

Geri