• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu biçimlendirme

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excell 2007 Türkçe
Merhabalar.

Yıllar önce yaptığım birşeyi şimdi günlerdir düşünmeme rağmen bir türlü yapamıyor,bulamıyorum..çok garip.. :)

Yapmak istediğim şey örnek olarak A1 hücresinde "1" sayısını yazdığım zaman A1,A2,A3,A4 hücrelerinin sadece sarı renge boyanması..bunu koşullu biçimlendirme bölümünden yapıyoduk ama kuralı bir türlü belirleyemedim.

Sizler için kolay olduğunu düşündüğüm şeyin benim için çok zor olduğunu,bu yüzden yardımınıza ihtiyaç duyduğumu belirtmek isterim :) . saygılar..

A1 ile A4 arası hücreleri seçin

Koşullu biçimlendirmeye gelin..

Koşul seçiminde Formül seçiniz ve Formül alanına =$E$1=1 seçeneklerdende rengi sarı yapın bitti bukadar

A1 ile A4 arası hücreleri seçin

Koşullu biçimlendirmeye gelin..

Koşul seçiminde Formül seçiniz ve Formül alanına =$E$1=1 seçeneklerdende rengi sarı yapın bitti bukadar

yok olmuyor..örneği daha da açayım..hatta bir örnek çalışma ekledim..mesela 1 yazdığında sarı,2 yazdığında kırmızı 3 yazdığında mavi yancak..

Ekli dosyalar

Yazımı dikkatli okumamışsınız.

Örneginizi tekrar geri gödneriyorum

Ekli dosyalar

evet sonunda yapabildim.peki bu satırı kopyalayıp alt satırlara çoğaltma imkanım yokmudur?her satıra formülü girmem mi gerekir?

evet sonunda yapabildim.peki bu satırı kopyalayıp alt satırlara çoğaltma imkanım yokmudur?her satıra formülü girmem mi gerekir?
MERHABA,
=$E$1=1 bu şekilde bulunan formulu =$E1=1 şeklinde değiştirin.

Geri