• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu biçimlendirme ile renklenen satırları diğer sayfaya listeleme

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 Türkçe
Değerli Hocalarım merhaba;
Koşullu biçimlendirme konusunda açtığım bu üçüncü başlık, İstediğim "B" , "C", "E" sütunlarında koşullu biçimlendirme ile renklendirme varsa yalnızca "B" yada yalnızca "C" sütununda bulunan koşullu biçimlendirme ile renklenen satırları ayrı düğmeler altında diğer sayfaya listelemek.
(Yani "B" sütunundaki biçimlendirmeyi listeleme isteniyorsa "C" deki biçimlendirmeyi görmesin, "C" ayrı bir düğme altında istenilsin)
Bu istediğim mümkün olmayan bir şey midir, yoksa benim mi anlatmakta eksiğim var.Bu konuda yardımlarınızı, önerilerinizi rica ediyorum. Saygılarımla

Korhan Hocam merhaba,
Link açılıyor fakat dosya açılmıyor, bakabilirmisiniz,

Merhaba,

Dosyayı ekledim. Tekrar deneyiniz.

Değerli Korhan Hocam,
Dosyayı inceledim, anlamaya çalıştım, yanlış anlamış olabilirim ama burada koşullu biçimlendirme olan hücreler listelenmiş, benim istediğim "b" sütununda b1 den b500 e kadar koşullu biçimlendirme varsa koşula bağlı olarak hangi hücre renklendi ise sadece o satır listelensin Örnek b50 de renklenme varsa tabloda o satır "a" sütundan başlıyorsa ve "m" sütununda bitiyorsa a dan m ye kadar o satır verileri diğer sayfaya listelesin. Dosyanızda buna cevap veren kodlar mevcut ise ayıklayarak dosyama eklemeye çalışacağım.

Geri