• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu biçimlendirme formatını diğer çalışma sayfalarına kopyalamak

Excel Vers. ve Dili
excell 2003 türkçe
Merhaba arkadaşlar çalıştığım bir excel dosyam var. her ay veri girdiğim için çalışma sayfalarının isimleri ocak şubat olarak adlandırılmış.

Bu ay farkettiğimiz bir durumdan dolayı koşullu biçimlendirme ile bir format oluşturduk ve eski aylarda alış yaptığımız ürünleri saymak için "1 Adet" yazmak yerine 1 yazdığımızda "Adet"'i excel kendisi getiriyor.

koşullu biçimlendirme ile bu formulü yazdım lakin bunu geçmiş ayların çalışma sayfalarına ve geçmiş yıllardaki dosyalara kopyalamam gerekiyor. hiç bir yerde koşullu biçimlendirme formatını nasıl kopyalayacağımı bulamadım, her sayfa için tek tek yazmak dışında bir yöntem mevcut mudur acaba?

FillAcrossSheets metodunu araştırın. ;)

İpin ucu sizde artık.
Çözemezseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Söylediklerinizi, ne demek istediğinizi anlamadım.
Örnek ekleyebilirseniz bakalım.

örneklere bakıyorum çalışma sayfaları boyunca doldur seçeneğiyle yapılabiliyor, ama ne yazık ki benim dosyamda bu seçenek seçilebilir olarak çıkmıyor.
Anladığım kadarı ile dediğiniz olayı aktif hale getirmek için.Bir sayfanın üzerine sağ tuş, tüm sayfaları seç dedikden sonra istediğiniz olayın aktif olacağını göreceksiniz.

Benim bahsettiğim FillAcrosSheets metodu ile: Sayfa1' de yapılan her olayı, diğer sayfalara da birebir aktarabilirsiniz.

Geri