• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu Biçimlendirme Dolgu???

Excel Vers. ve Dili
2007 tr
Arkadaşlar,

Koşullu biçimlendirme yöntemi ile dolgu rengini değiştirdiğimiz hücreleri (örneğin beyazdan kırmızı yapıyoruz), biçim boyacısına çift tıklayarak başka bir hücreye biçimini kopyalamaya çalıştığımızda rengini yine beyaz olarak kopyalıyor.
Koşullu biçimlendirme sadece hücrenin görselini mi değiştiriyor? Özelliklerini değiştirmiyor mu? Ya da koşullu biçimlendirme ile hücre özelliklerini de nasıl değiştirebilirim.

Yardım lütfen...

Merhaba,

Koşullu biçimlendirme adı üzerinde koşul gerçekleştiğinde oluşan biçimlendirmedir. Koşul kalktığında sizin belirlediğiniz normal biçime dönüşür.

Teşekkürler. Ama koşul olduğu sürece de örneğin rengi kırmızı iken biçim boyacısına çift tıklarsanız ve başka hücreye biçimi kopyalamaya çalışırsanız yine beyaz olarak kopyalıyor. Böyle oluncada o hücrenin rengi ne olursa olsun herzaman beyaz olarak gözüküyor. Dolayısıyla renk bazında bir işlem yapamıyorsunuz...

Selam
bir exel tablosu oluşturdum. İçerisinde isim listesi var Ancak aynı kişi değişik satırlarda yer alıyor. Sorum şu bu listedeki aynı isimleri bir hücrede sayarken isimleri renklendirebilirmiyi. yardımınız için teşekkürler

İlginiz İçin teşekkür ederim. Ancak AI1 Stununa yazdım bir ismin A stununda kaçtane var olduğunu ve A stunundaki aranan isimlerin renklendirilmesini istiyorum. Mümkünmüdür.

Son düzenleme:
Saydırmayı zaten AJ sütununda yapmışsınız. Koşullu biçimlendirmeden İlk iki ismin renklendirmesini yaptım. Diğer isimler için formülü çoğaltabilirsiniz...

Ekli dosyalar

Geri