• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu Biçimlendirilmiş Hücrenin Kopyalanarak Çoğaltılması

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba Arkadaşlar..

Mesajın ekinde hazırladıgım basit tabloda D sütünün 2ve 12 ci satır aralığında "Toplantı" Yazdığımda A dan H ya kadar olan mesala 5ci satır sarı oluyor.Sorum şu A! ile H12 arsından bulunan bu tabloyu koşullu biçimlendirme değişmeden yatay ve dikey olarak kopyalamayı nasıl yapabirim?
(ben örnekte yanında bir deneme yapyım ama kopyalama yaparken förmüldeki hücreler sabit kalıyor yeni koyaladıgım alanın hücre değerlerini almadağından Koşullu biçimlendirme eski hücre değerlerine göre işlem yapıyor)

Şİmdiden herşey için teşekkür ederim..

Saygılar

Ekli dosyalar

Arkadaşlar bu sorunun cevabı cokmu zor veya imkansızmı dünden beri uğarasıyorum yapamıyorum,cevap yazanda yok(site içersindede aradım ama buna benzer birşey bulamadım)..Yani burdaki uzman arkadaşlarında bir fikri yoksa bende boşuna uğraşıyorum ozaman...

Son düzenleme:
Merhaba İyi Çalışmalar
A1 Ve H12 Alanını Yan Tarafa kopyalayın
I2 Ve P12 Alanını Seçin
Biçim - Koşullu Biçimlendirmeyi Tıklayın
$D2 Yazanı
$L2 Yapın
Kopyaladığınız Alandaki
Çarşamba 13 00 Teki Toplantıyı Silin
Başka Yere toplantı Yazın Ve Deneyin.

Sağolasın..bu çözümü bende denedim olumlu sonuc veriyor..lakin koşullu biçimlendirmede koşullar birden fazla olunca ve mesela senin her günü için ayrıca yapınca baya bir zaman alıyor..o zaman kaybının telefisi için çok koşullu bir biçimlendirmenin kopyalanmasının daha kolay yöntemi varmıdır?

Geri