• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu Aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nafis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2024
Türkçe
Merhaba;

Ocak, Şubat............Aralık ve icmal adında sayfalarım var. Bu aylardaki verileri icmal sayfasına koşullu aktarmam gerekiyor.

Örnek: Ocak ayındaki düğmeye tıkladım, C14:C250 hücre aralığındaki bilgileri veri sayfasındaki C14:C250 hücre aralığındaki bilgileri karşılaştırıp D13: D250, E13:E250, G13:g250 ve J13:J250 hücre aralıklarına aktaracak. Diğer ayların verilerini işleyip aynı işlemi yaptığımızda icmal sayfasının üzerindeki verilerin üzerine toplayacak. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürederim.

Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Aylık toplama

Merhaba;

Ocak, Şubat............Aralık ve icmal adında sayfalarım var. Bu aylardaki verileri icmal sayfasına koşullu aktarmam gerekiyor.

Örnek: Ocak ayındaki düğmeye tıkladım, C14:C250 hücre aralığındaki bilgileri veri sayfasındaki C14:C250 hücre aralığındaki bilgileri karşılaştırıp D13: D250, E13:E250, G13:g250 ve J13:J250 hücre aralıklarına aktaracak. Diğer ayların verilerini işleyip aynı işlemi yaptığımızda icmal sayfasının üzerindeki verilerin üzerine toplayacak. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürederim.

Saygılarımla.

İstediğiniz böyle bir şey mi?

Ekli dosyalar

Sn.zipir123 teşekkürederim elinize sağlık.

Bunu makroyla C14:C250 hücre aralıklarını karşılaştırarak yapabilirmiyiz.

Saygılarımla.

aylık toplama

Sn.zipir123 teşekkürederim elinize sağlık.

Bunu makroyla C14:C250 hücre aralıklarını karşılaştırarak yapabilirmiyiz.

Saygılarımla.

Sn. Nafis
C14:c250 hücre aralığı karşılaştımdan maksadınızı anlayamadı.
Demek istediğiniz toplama işlemini bir butona tıklayarak yaptırmak mı?

Hocam hem Toplatmak hemde satır aralarına yeni hastalık adı girilmesi gerekiyor kod sırasına göre onun için.

Tekrar teşekkürederim.

Saygılarımla.

Aylık Toplama

Hocam hem Toplatmak hemde satır aralarına yeni hastalık adı girilmesi gerekiyor kod sırasına göre onun için.

Tekrar teşekkürederim.

Saygılarımla.

Sn. Nafis sizin ocak......aralık tablolarınızı inceledim. tabloların hepsi birbirinin aynı mesela yani bir hastalık ismi girecekseniz. Ocak ayı yazan yerde sağ klik yapın tüm sayfaları seç deyin. Hangi satır aralığına yeni bir hastalık ismi girmek istiyorsanız verinizi giriniz. bu girmiş olduğunuz veninin ocak..... aralık ve icmal sayfasına da girilmiş olduğu göreceksiniz. Yapmanız gereken icmal sayfasında yeni girilen hastalık isminin formullerieksik olduğu için hücreleri kopyalamınz gerekecek onuda bir üstünde bulunan formüllü hücreleri ayşağı çekerek kopyalayabilirsiniz.

Tamam hocam yardımlarınız için teşekkürederim.

Selamlar.

Geri