• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşula göre userform çalıştırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
MS OFFICE 2010
arkadaşlar bir kopyala makrosu kullanıyorum. ancak bunu biraz değiştirmem gerekli oda şu kopyala tuşuna bastığımda sayfadaki u4 hücresi w4 hücresine eşitse userform çalışsın. yardım ederseniz sevinirim

Selamlar,

Aşağıdaki sorguyu kullanabilirsiniz.

Kod:
If Range("U4") = Range("W4") Then UserForm1.Show

teşekkürler korhan bey peki userformda butonum var ona tıkladğım zaman userform açık kalıyor onunda butona tıklandığında kapanması istiyorum ama bu mümkünmü

Sayın korhan bey bi dosya örneği gönderiyorum içerisinde userform var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kısaca açıklamasını yapayım toplamda 14 hücrede hata yada ok içeren datalar var formüle göre alınmış başka sayfada kopyalanacak bir bölümüm var kopyala dediğim zaman bu bölümdeki hücrelerin birinde dahi hata varsa kopyalama işlemine geçmeden önce userformu açsın ve beni uyarsın işleme devam edip etmeyeceğimi userformda sorsun istiyorum ilginiz için teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Selamlar,

Bu işlem için UserForm kullanmanıza gerek yok. Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

Korhan bey Yardımınız için çok teşekkürler daha önce msgbox yapmak için yardım istedim ancak cevap alamamıştım formu inceledikten sonra userformlad buna benzer yapılabildiğini gördüm. ancak yapmış olduğunuz örnek tamda benim istediğim şey idi çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri