• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşula göre hücre içini doldurma

Excel Vers. ve Dili
Office 2013- türkçe
Merhabalar arkadaşlar, ekte göndermiş olduğum dosyada G5:G54 hücreleri arasına, her birinin bulunduğu satırda E sütunundaki formüle göre değer doldurmak istiyorum,(formüller ise 3 tip, birinde D56 ya bağlı, birinde J56 ya bağlı, diğerinde ise "1" yani blokta 1 adet.) detaylandırmak gerekirse, E sütunundaki tamamlanma oranı değeri daire başına bir adet imalat varsa G sütunundaki hücrelere "D56" daki değeri, kat başına bir adet imalat varsa "J56" daki hücreyi, blok başına bir adet ise "1" yazdırmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

http://s8.dosya.tc/server5/2qrcyq/Kitap1.rar.html

Merhaba.

Konunuza şimdiye kadar 147 kez bakılmış. Bunun 17'sini siz bakmışsanız başkası/başkaları 130 kere bakmış demektir. Bunca bakmaya rağmen çözüm bulunamamasının sebebi muhtemelen konunun anlaşılamamış olması. Ben de maalesef ne sorduğunuzu anlamadım.

Bir diğer sorun da başlıkta bulunan mesaj sayısı birden fazla olunca "muhtemelen çözülmüştür" diye düşünülüyor ve o nedenle bakılmıyor olabilir. Yani sorunu çözebilecek kişiler bu nedenle soruya bakmamış olabilirler.

Ayrıca hiçbir şey değilse bile hiçkimse burada hiçkimseye sorunların kesin olarak çözüleceğine dair bir söz vermedi. Tüm cevaplar gönüllülük esasıyla veriliyor. Tamamen yardımlaşmaya dayalı bir sitede "parayı veren düdüğü çalar" tabirini kullanmanız hoş olmamış. Bu sitede altın üye olsun olmasın büyük çoğunluğun sorunu çözümlenmiş ve çözümlenmeye de devam etmektedir. Hiç kimsenin soruları cevaplarken "bu altın üye değil, cevaplamayayım" diye düşündüğünü sanmıyorum. Üstelik diğer konularınızın hepsinde cevap(lar) almışsınız.

Merhaba.

Konunuza şimdiye kadar 147 kez bakılmış. Bunun 17'sini siz bakmışsanız başkası/başkaları 130 kere bakmış demektir. Bunca bakmaya rağmen çözüm bulunamamasının sebebi muhtemelen konunun anlaşılamamış olması. Ben de maalesef ne sorduğunuzu anlamadım.

Bir diğer sorun da başlıkta bulunan mesaj sayısı birden fazla olunca "muhtemelen çözülmüştür" diye düşünülüyor ve o nedenle bakılmıyor olabilir. Yani sorunu çözebilecek kişiler bu nedenle soruya bakmamış olabilirler.

Ayrıca hiçbir şey değilse bile hiçkimse burada hiçkimseye sorunların kesin olarak çözüleceğine dair bir söz vermedi. Tüm cevaplar gönüllülük esasıyla veriliyor. Tamamen yardımlaşmaya dayalı bir sitede "parayı veren düdüğü çalar" tabirini kullanmanız hoş olmamış. Bu sitede altın üye olsun olmasın büyük çoğunluğun sorunu çözümlenmiş ve çözümlenmeye de devam etmektedir. Hiç kimsenin soruları cevaplarken "bu altın üye değil, cevaplamayayım" diye düşündüğünü sanmıyorum. Üstelik diğer konularınızın hepsinde cevap(lar) almışsınız.

tabi kesinlikle haklısınız katılıyorum, ben de zaten gönüllü olarak buradaki katılımcıların birbirine destek olduğunu düşündüğüm için paylaşıp yardım rica ettim, aksi halde her işlem bir ücrete tabiidir şeklinde belirtilirdi ve ücret alınmadan destek verilmezdi diye düşünüyorum. ancak uzun süre konuya hiç kimsenin yorum bile yapmaması beni bu şekilde düşünmeye sevk etti, konuda çok fazla bilgi kirliliği oluştu konuyu dilerseniz siliniz, alttaki yorumlar olmadan yeniden açacağım, yanlış bir düşünceye kapılmışım

Geri