• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşula bağlı olarak süzerek aktarma

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
TÜRKÇE
Herkese iyi akşamlar.
Eklediğim dosyada 1 nci sayfada satırlarca uzanan veriler var ve ben ikinci sayfada bir hücreye tarih yazdığımda, 1 nci sayfada bulunan o tarihe ait satırların ikinci sayfada toplanmasını istiyorum. Formül ile yapılabilirse daha iyi olur. Makro bazen hata veriyor ve düzeltmesi de oldukça karışık. Yine de her ne şekilde olursa olsun yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla...

Ekli dosyalar

selam,
eki inceleyiniz..
kolay gelsin..

Not : 2003 versiyon için problem olur mu bilemiyorum...

Son düzenleme:
Tablet pc ile acamadim sanirim makro ile yaptiniz en kisa zamanda inceleyip bildlrecegim alternetif olarak formulle de yapilabilirse cok sevinecegim

selam,
eki inceleyiniz..
kolay gelsin..

Not : 2003 versiyon için problem olur mu bilemiyorum...

Evet sayın sakman26
ilginize teşekkür ederim
denedim ama çalışmadı, sanırım ofis 2003'ten kaynaklı bir sorun var
ilginize teşekkür ederim...

Merhaba,

Sayın sayman26'nın hazırladığı dosya makro ile değil formül ile hazırlanmıştır. Yalnız 2003 ve alt sürümlerde dizi formülleri tüm satır yada sütün seçildiğinde çalışmaz bu yüzden hata almışsınızdır.

Sayın sayman26'ın dosyasına göre I4 hücresine yazıp dizi formülüne çevirdikten sonra yana ve alt hücrelere kopyalayın.

Kod:
=EĞER(SATIRSAY(I$4:I4)>EĞERSAY(Sayfa1!$B$7:$B$30;$D$3);"";İNDİS(Sayfa1!C$7:C$30;KÜÇÜK(EĞER(Sayfa1!$B$7:$B$30=$D$3;SATIR(Sayfa1!$B$7:$B$30)-SATIR(Sayfa1!$B$7)+1);SATIRSAY(I$4:I4))))

.

Merhaba,

Sayın sayman26'nın hazırladığı dosya makro ile değil formül ile hazırlanmıştır. Yalnız 2003 ve alt sürümlerde dizi formülleri tüm satır yada sütün seçildiğinde çalışmaz bu yüzden hata almışsınızdır.

Sayın sayman26'ın dosyasına göre I4 hücresine yazıp dizi formülüne çevirdikten sonra yana ve alt hücrelere kopyalayın.

Kod:
=EĞER(SATIRSAY(I$4:I4)>EĞERSAY(Sayfa1!$B$7:$B$30;$D$3);"";İNDİS(Sayfa1!C$7:C$30;KÜÇÜK(EĞER(Sayfa1!$B$7:$B$30=$D$3;SATIR(Sayfa1!$B$7:$B$30)-SATIR(Sayfa1!$B$7)+1);SATIRSAY(I$4:I4))))

.
Teşekkür ederim.

Geri